Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt nem vennétek sértésnek?...

Ezt nem vennétek sértésnek? Mi erre a helyes válasz?

Figyelt kérdés
Sajnos a millióba benne van a jogsim. De már a végén nem adtam fel, mert ennyi pénzt nem akartam kidobni eredménytelenül az ablakon. Nagy nehezen atrugdaltak a vizsgán. Közbe kiderült iranyteveszto vagyok (elég durván....) illetve nem bírok koncentrálni. Ezt tetézte egy abnormális oktató meg egy autobaleset látványa. Most tudom jön az, hogy de vezetnem kell, meg a gyakorlás. De egyszerűen a párom sem érti meg, hogy nem bírok autóban ülve koncentrálni, nem tudom melyik a jobb meg a bal, nem tudok parkolni, nem tudom mikor hova kell nézni és félek. (de ez valami genetika lehet, mert a családban egy nő sem tud vezetni) Én nem ülök autóba, mert tudom magamról, hogy közveszélyes vagyok és, hogy simán elutnek bárkit. És akkor jön a párom meg anyósom... Erőltetik ezt az egész retket. Anyósommal évente 3x találkozok de nincs jobb témája mint, hogy én mikor veszek kocsit és hogy én mennyit vezetek? MIÉRT KELL ÁLLANDÓAN A GYENGESEGEMET FELHOZNIA??? Mikor tudja nagyon jól, hogy nem tudok vezetni. MIÉRT JÓ ÁLLANDÓAN EZZEL BELÉM RÚGNI??? És kinevetni??? Hogy mekkora egy bena vagyok?? És lenezni, hogy nem tudok vezetni??? És akkor megyünk hazafelé, párom megy 100 al jó esős az idő és akkor megkerdezi na mikor veszem át? Én meg megmondtam neki, hogy most de akkor ne csodálkozzon majd ha nem érünk haza. Nagyon nagyon unom, hogy állandóan anyósom gonoszságból nevet az orra alatt, hogy nem megy nekem. Egyébként nem vagyunk jóba úgyhogy tudom, hogy ez minden csak nem jó szándék.
2021. márc. 21. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Az anyós nem nagyon szeret téged, na bumm, volt már ilyen a történelemben. Nem véletlenül vannak anyosviccek, és hívják a jobb egyet anyósülésnek. Örül, hogy talált egy gyenge pontot, és ott támad. Ehhez mondjuk elég primitívnek kell elnni, de ő ilyen. Ha bírod a konfliktust, akkor küldd el a retekbe, ha nem, akkor vágj hozzá jó képet, évi három alkalommal ki lehet bírni. A probléma itt nem is ez, hanem a párod hozzáállása. Neki kutya kötelessége lenne megvédeni, támogatni az anyjával szemben is. Ha ezt nem teszi, mi lesz később, pl. ha gyereketek lesz? Majd oda jár anyós pajtás unokázni, és beszólogat, hogy mit csinálsz rosszul? Inkább ezt gondold át.
2021. márc. 22. 10:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szóval elbsztál egy milliót egy kártyára, amit sosem fogsz kihasználni és csak nézegeted vagy bekeretezed és kiteszed a falra. Hát, gratulálok.

Anyóssal ne foglalkozz, és a pároddal is beszélj arról hogy ne erőltesse mert attól csak jobban befeszülsz. Én rámennék arra az irányra is, hogy megpróbálnám neki elmagyaárzni, hogy iránytévesztőként gyakorlatilag életveszélyes is lehet vezetni és te nem szeretnél kockáztatni, se magad, se mások életével játszani. Hogy a francba adják meg így a jogsit egyébként?

2021. márc. 22. 23:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Én közölném, hogy Marika néni, veszek a jövő hónapban egy Volvot. Bár vezetni nem tudok, de ha ütközöm, legalább én sérülés nélkül kiszállok a kocsiból. Ha egy Swiftet találok el, mert benéztem mondjuk egy lámpát, egy táblát, egy jobbkezest, abból por se marad, ha esetleg egy családot egy B Corsában, a gyerekeiket kiskanállal szedhetik ki, de tudja mit, a maga kedvéért mégis vezetek a jövő héttől!

Hátha befogná a lepénylesőt.

De személyesen neked...

1) Nem kell olyat csinálni, amitől rettegsz, pláne olyat, amivel nem csak magadat veszélyezteted. Egyszer el fog jönni a vágy is, hogy vezess, majd akkor veszel egy JÓ oktatótól 3-4 frissítő órát, és menni fog, ha képes vagy rá. Ha meg nem, akkor nem kell erőltetni, nem gázabb ez sem, mint hogy én nem mentem sebésznek a remegő kezemmel.

2) Ha mégis vezetnél majd egyszer... 2 gyerekem utazik a nagyon nem Volvo kocsimban (igen, tudom, le lehetne váltani, csak most így hirtelen ninccs 5 millióm egy elfogadható kisautóra). Ha tudsz értük felelősséget vállalni, akkor ülj volánhoz! Ha eleget vezetsz, tényleg lesz rutinod, ami visszahat arra is, hogy mennyire félsz - nekem pl. a gyerekek születése után volt rettenetesen nehéz, akkor nagyon megijedtem minden hibámtól, hogy úristen, a gyerekem veszélyeztetem minden marhasággal... Senki nem vezet hibátlanul, de ha úgy érzed, hogy a többi közlekedőre veszélyes vagy, akkor ne csináld!

2021. márc. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!