Nekem rengeteg ruhám van, anyámnak összesen 3 nadrágja van. Sértésnek venné ha vennék neki?
Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 14:34
1/9 anonim válasza:
Nem, csak biztos vagy a méretben, stílusban, fazonban?
2/9 anonim válasza:
Ha jóban vagy vele szerintem nem. Amúgy én egy vásárlási utalványt, kártyát javaslok, és akkor ő maga tudja meg enni amelyik tetszik neki. A nagy üzletekben szokott lenni, olyan is van amit több helyen le lehet vásárolni.
3/9 anonim válasza:
Én a következőt csinálnám: közölném anyukámmal, hogy tartsunk egy "csajos" napot, meghívnád kávézni, sütizni, stb és közben bemehetnétek egy ruházati boltba is és ott elárulnád neki, hogy szeretnéd meglepni valamilyen ruhával (nadrággal). Így kiválaszthatná azt, ami neki tetszik és egyben ott lennél, amikor megveszi.
4/9 anonim válasza:
Ne vegyél neki ,ha neki így megfelel és egyébként tiszta/normális.
Nekem is kb 20 db nadragom van de ebből 3at hordok ami jó és kényelmes 😀 Hiába jo rám méretben de nem komfortos
Lehet így van vele ő is,és ne dobd ki a pénzt az ablakon
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy szándékos, nekem is csak 3 nadrágom van, pedig a 20as éveimben járok, divatosan öltözők. Egy időben 10 fölött volt a száma de rájöttem, hogy mindig ugyanazt a kb. 3at cserelgettem. Amikor elköltöztem a szülői házból megfogadtam, hogy csak annyi ruhát hozok el amit hordok, nem gyűjtögetem a “szemetet", 3 nadrág ment at a rostán. (Teli hosszúra gondolok, rovidnadragot, nyári vékonyat nem számoltam bele.)
6/9 anonim válasza:
Nekem is 3db nadragom van. Mibol gondolod hogy anyadnak tobbre van szuksege? Egyszerre hany nadragot veszel fel hogy 10db kell amibol min. 5 nagyon hasonlo?
7/9 anonim válasza:
Anya vagyok és bár több nadrágom van mégis csak 3at hordok....:-D Nem azért mert nem futná hanem mert teljesen felesleges, mikor volt 20, akkor is 2-3-at hordtam....
8/9 anonim válasza:
Van egy vásárlásmániás rokonom, minden cucca nálam landol. Pedig nem vagyok rászorulva esélyes, hogy jobban is állok nála anyagilag. A fele még címkés is, tényleg beteg az illető.
Pont a múlt hét végén vittem el vagy 30-40 nadrágot az adományboltba, mert már kiszorultam a szekrényből és pont hármat tartottam meg, meg egy farmert, de úgy érzem, hogy még ez is sok.
Nő vagyok, nem mindig járkálok nadrágban (nyáron főleg nem), hét közben farmerben vagyok, programokra, színházba csak -10 környékén veszek nadrágot.
9/9 anonim válasza:
Én megtanultam valamit.Amikor sok pénzem volt,és sok gatyám,semmivel se éreztem magam jobban mint most,kevés pénzzel,2 gatyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!