Van laptopom amin játszok nemakarom elrontani vele ezért azt találtam ki van egy tabletem amit nem használok hogyha eladnám vennék az árából egy PSP-t azon játszanék hogy ne unatkozzak Apámnak mondtam hogy ez a tervem és gyorsan Nem-et mondott?
Figyelt kérdés
Mit csináljak?2016. nov. 12. 22:24
1/22 A kérdező kommentje:
próbáltam vele megbeszélni, de elkezdett ordítani velem
2016. nov. 12. 22:24
2/22 anonim válasza:
Talan apukád nem akarja h abszolút jatekfuggo legyel.De egyebkent hany eves vagy? Ertem én h kell a kikapcsolódás,de például ha fele annyit jatszanal, es helyette sportolsz, akkor talan a laptopod is kesobb megy tönkre(bar én ehhez nem ertek)
3/22 anonim válasza:
Add el és vegyél PSP-t bakker. Tiéd. Amúgy hány éves vagy?
4/22 anonim válasza:
Mért menne tönkre a játéktól a laptop? 6 éve laptopon játszok. Ha nagyon megszívta a port, elviszem kitakaríttatni, vagy hűtöm ventivel
Egyébként kérd karácsonyi ajándékként a psp-t
5/22 anonim válasza:
Mi van a laptoppal? Mit nem akarsz elrontani? Egyébként a psp már rég nagyon, de nagyon elavult (a régi p4-esem sokkal erősebb nála). Kb. egy 90'-es évek végebeli középkategóriás ereje van benne. Biztos ezt akarod? Persze, vannak újabb verziói, de azok is harmatgyengék. [link]
6/22 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, és ballagásomra kaptam a nagyszüleimtől egy laptopot, és ki kell vele húznom legalább 5 évet, de mivel hogy csak ssd van benne ezért hamar tönremenne benne az ssd a sok játéktól! Psp legalább hordozható és normális jatékok is vannak rá! Már mondtam, hogy karácsonyra, de azt mondta hogy Nem. Máshogy hogyan tudnám rávenni???
2016. nov. 13. 00:36
7/22 anonim válasza:
De már a PS Vita is elavult nemhogy a psp. Vagy neked csak idő elütésre kell a játék, nem akarsz a legújabbakkal játszani?
Amúgy nem fog tönkremenni az ssd, vagy ha mégis, akkor kb 4-5 év múlva leghamarabb, addigra meg egy huszasért veszel bele egy újat.
8/22 anonim válasza:
Amúgy meg azt szokták mondani hogy egy hdd-nek is 5 év az élettartama. Akkor meg miről beszélünk.
9/22 A kérdező kommentje:
Az ssd nek véges számú írási ciklus áll rendelkezésre. Vagyis sokkal hamarabb megy tönkre mint 1 hdd, és csak időtöltésre kell, mert nem megyek ki itthonról, csak suliba.
2016. nov. 13. 01:06
10/22 anonim válasza:
Ez igaz hogy az ssd-t nem lehet a vegtelensegig hasznalni.
De hidd el, nem par mega utan romolnak el, eselyes hogy meg a gyereked is tudna hasznalni.
Ha mar ennyire rettegsz jatekokhoz vegy egy kulso hdd-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!