Van laptopom amin játszok nemakarom elrontani vele ezért azt találtam ki van egy tabletem amit nem használok hogyha eladnám vennék az árából egy PSP-t azon játszanék hogy ne unatkozzak Apámnak mondtam hogy ez a tervem és gyorsan Nem-et mondott?
Az ssd-m 6 éves. Játszok a gépen és mégse ment tönkre. Ha annyira félted a vinyót akkor be se kapcsold a géped!
Nem megsérteni akarlak kedves kérdező de Te inkább csak egy psp-t szeretnél és közben keresel hozzá egy jó indokot. A többiek már előttem leírták: elavult.
Javaslatom: diákmunkából, karácsonyi vagy szülinapi pénzből vegyél egy pspt ha nagyon szeretnél.
annyiért ugyse tudod el adni h psp-t vásárolj!
A Tabletet te vetted a saját pénzedből v apukád/szüleid v kaptad?!
Ha magadnak vetted saját pénzből akkor azt csinálsz vele amit akarsz,ha nem akkor meg nem
"Az ssd nek véges számú írási ciklus áll rendelkezésre."
Ami átlag felhasználói használat mellett több 10 évet jelent...akkor miről beszélünk?
A fontos cuccaid elmented felhobe.
Veszel pvp-t, es utanna? Van aki kikodolja? vagy a jatekokat is megveszed hozza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!