Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van laptopom amin játszok...

Van laptopom amin játszok nemakarom elrontani vele ezért azt találtam ki van egy tabletem amit nem használok hogyha eladnám vennék az árából egy PSP-t azon játszanék hogy ne unatkozzak Apámnak mondtam hogy ez a tervem és gyorsan Nem-et mondott?

Figyelt kérdés
Mit csináljak?
2016. nov. 12. 22:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szóval az ssd... Normális napi használat mellett kibírja akár 10 évig is. A játékokat valóban célszerű egy hddre tenni, de nem annyira az élettartam, hanem a hely miatt. Ne vegyél pspt.
2016. nov. 13. 10:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ssd-m 6 éves. Játszok a gépen és mégse ment tönkre. Ha annyira félted a vinyót akkor be se kapcsold a géped!

Nem megsérteni akarlak kedves kérdező de Te inkább csak egy psp-t szeretnél és közben keresel hozzá egy jó indokot. A többiek már előttem leírták: elavult.

Javaslatom: diákmunkából, karácsonyi vagy szülinapi pénzből vegyél egy pspt ha nagyon szeretnél.

2016. nov. 13. 10:31
 13/22 anonim ***** válasza:

annyiért ugyse tudod el adni h psp-t vásárolj!

A Tabletet te vetted a saját pénzedből v apukád/szüleid v kaptad?!

Ha magadnak vetted saját pénzből akkor azt csinálsz vele amit akarsz,ha nem akkor meg nem

2016. nov. 13. 13:24
 14/22 A kérdező kommentje:
Eddig 3TB ot ír hogy annyit írtam az ssd-re és kb 5 hónapja kaptam! És a tabletet nem a szüleimtől kaptam, de még garanciás és simán kapnék érte annyi pénz, hogy hasznaltan tudja belőle venni egy psp! 20.000 ft körül vannak a külső hdd-k! És olcsóbban megúsznám, ha vennék a tablet árából egy psp-t!
2016. nov. 13. 16:36
 15/22 anonim ***** válasza:

"Az ssd nek véges számú írási ciklus áll rendelkezésre."

Ami átlag felhasználói használat mellett több 10 évet jelent...akkor miről beszélünk?

2016. nov. 13. 16:36
 16/22 A kérdező kommentje:
Értem, de a mégis csak beütne a baj, nekem minden fontos es csaladi dolgok vannak rajta!
2016. nov. 13. 17:04
 17/22 A kérdező kommentje:
És ezert csak siman akarom használni, játékok nelkül! Es akkor, ha lenne psp akkor nem unatkoznek itthon, mert az ssd-re max 2-3 jatékot tudok rátenni!
2016. nov. 13. 17:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, inkább ne gépezz, és ne is tf2-zz. Internetezés közben is ír a windows az ssd-re, és ez árthat az adattárolónak! De psp-nél alapjaiban hasonló, flashmemória van az eszközben (javítsatok ki, ha tévedek), és annak sem tesz jót, ha sokat használod! Kapcsold ki a gépedet, ne is használd semelyik elektronikus eszközödet, akkor biztos nem megy tönkre!
2016. nov. 13. 17:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A fontos cuccaid elmented felhobe.

Veszel pvp-t, es utanna? Van aki kikodolja? vagy a jatekokat is megveszed hozza?

2016. nov. 13. 17:51
 20/22 anonim ***** válasza:
*psp, megartott a sok jatek...
2016. nov. 13. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!