Ezt nem vennétek sértésnek?
Figyelt kérdés
4éve építgetek egy öreg Citroen 2CV-t , lakatolást, festést, motorfelújítást minden én csinálok egyedül. Nagyon sok pénzbe és mégtöbb munkába került eddig, a műszerfalat személyesen hoztam Franciaországból. Tegnap nálunk járt a barátnőm anyja, és azt mondta, hogy ő nem érti miért költök ennyit erre a "ronda" autóra, és hogy azt pénzt költhetném normális dolgokra is.2022. jún. 3. 19:49
11/45 anonim válasza:
Rengeteg pénz és idő megy rá, gondolom állásod is van, amiből ezt finanszírozod, így eléggé adott a válasz, hogy a barátnődre kevesebb időd jut. Azért ez nem ugyanaz, mint szalvétát gyűjteni, baromi drága egy autót így összerakni és iszonyat sok időbe telik. Lehet, ez nekem sem tetszene, ha közös jövőt tervezek valakivel. De ezt nyilván a barátnődnek kell tudnia.
12/45 anonim válasza:
Hát alapvetően kicsit szarul esne, de nem venném magamra. Ez egy hobbi, és mivel ő nem ért hozzá, ezért a mögöttes dolgokba sem lát bele. Mondjuk nagyon bunkó stílusban válaszolt, bár te sem voltál jobb nála a 4-es válaszodban
13/45 anonim válasza:
OK, akkor lefordítom magyarra, mi a problémája a barátnőd anyjának:
Azt látja, hogy első helyen számodra nem a párkapcsolat és a családalapítás áll, hanem a hobbid, így rabolod a lánya idejért, ezért azt gondolja, nem vagy jó választás.
Azt viszont már nektek kell eldönteni a barátnőddel, hogy igaza van, vagy sem.
14/45 anonim válasza:
#4 ez a stílus baromi gáz.
Amúgy szerintem is pénzkidobás ez a hobbi, tényleg sokkal értelmesebb és hasznosabb dolgokba is lehetne ölni a pénzed. De amúgy ha nem tetszik anyós véleménye legyen tököd és mond meg neki, hogy neked ez a hobbid, ne szóljon bele, ne a neten sírj utána
15/45 anonim válasza:
Pénzkidobás. Gondolom ilyen stílusban beszélhetsz vele is, utálhat is érte. Meg is értem. Primitív vagy.
16/45 anonim válasza:
Francia autó nem autó. Ezzel az erővel Trabantot is ragasztgathatnál Uhu ragasztóval.
18/45 anonim válasza:
Ha még egyszer beleköt, mondd meg, hogy ne aggódjon, amíg nem az ő vagy a párod pénzét költöd rá, mert semmi köze hozzá. Bár ha abban a stílusban beszélsz vele és a barátnőddel, amit a négyes hozzászólásodban írtál, akkor az szomorú. Talán ha nem a kocsiddal töltenéd az idődet, hanem a barátnőddel, akkor nem zavarná az anyósjelölt szemét sem a dolog.
19/45 anonim válasza:
Szóvap együtt éltek a barátnőddel? Gondolom a háztarzásba is adsz penzt,meg a kajába kocsi mellett.
20/45 anonim válasza:
Volt egy exem, akinek szintén nagyon fontos volt a hobbija, ami önmagában nem lett volna gond, de fontosabb volt még nálam is, illetve minden pénze arra ment, tehát nagyjából én fizettem minden mást, mert neki folyton elment a pénze a hobbira. Nem véletlen lett belőle ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!