Ezt nem vennétek sértésnek?
Leendő anyósodtól semmit se vegyél sértésnek. :-))))))))
Én mosolyognék rajta és arra gondolnék, hogy egy nő nem értheti meg, hogy egy férfinak ez miért fontos.
Egyébként tényleg klassz autó volt az a Citroen 2CV.
Én nőként írom, hogy teljesen megértelek, pedig gőzöm sincs, hogy milyen autóról van szó.
Nekem is mindig beszólnak amiatt, hogy "haszontalan" növényeket gyűjtök. Amikor kész lett az üvegházam majd' megpukkadtak a vénasszonyok.
Szóval kapják be, te pedig élvezd a hobbidat. Ameddig nem tőlük kérünk rá kölcsön, addig csitu van. Senki sem kérdezte a véleményüket.
Azért annyira kíványcsi lennék rá, hogy ti, akik szerint anyósnak van igaza, milyen felesleges dolgokra költötötök.
Csak mert, akik nekem beszólnak, azok is költenek általam hülyeségnek gondolt holmikra, én valahogy mégsem kérem őket számon, hogy miért szívnak el napi egy doboz cigit, vesznek méregdrága ruhákat, miért szedik ki a szemöldöküket, hogy utána újat tetoválhassanak... Tudod miért? Mert nincs hozzá közöm, magasról tojók rá. #22 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!