Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt nem vennétek sértésnek?

Ezt nem vennétek sértésnek?

Figyelt kérdés
4éve építgetek egy öreg Citroen 2CV-t , lakatolást, festést, motorfelújítást minden én csinálok egyedül. Nagyon sok pénzbe és mégtöbb munkába került eddig, a műszerfalat személyesen hoztam Franciaországból. Tegnap nálunk járt a barátnőm anyja, és azt mondta, hogy ő nem érti miért költök ennyit erre a "ronda" autóra, és hogy azt pénzt költhetném normális dolgokra is.

2022. jún. 3. 19:49
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
28%

Leendő anyósodtól semmit se vegyél sértésnek. :-))))))))

Én mosolyognék rajta és arra gondolnék, hogy egy nő nem értheti meg, hogy egy férfinak ez miért fontos.

Egyébként tényleg klassz autó volt az a Citroen 2CV.

2022. jún. 3. 21:21
 22/45 anonim ***** válasza:
24%

Én nőként írom, hogy teljesen megértelek, pedig gőzöm sincs, hogy milyen autóról van szó.

Nekem is mindig beszólnak amiatt, hogy "haszontalan" növényeket gyűjtök. Amikor kész lett az üvegházam majd' megpukkadtak a vénasszonyok.

Szóval kapják be, te pedig élvezd a hobbidat. Ameddig nem tőlük kérünk rá kölcsön, addig csitu van. Senki sem kérdezte a véleményüket.

2022. jún. 3. 21:54
 23/45 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha te a "saját" pénzed költöd a kocsira, miközben a barátnőd veszi egyedül a kajáét meg fizeti a rezsit, nekem se tetszene hogy minek dobsz ki egy csomó pénzt egy roncsra.
2022. jún. 3. 22:21
 24/45 anonim ***** válasza:
84%
Nem sértő. A te hobbid, te élvezed. De másnak nem kell.
2022. jún. 3. 22:21
 25/45 anonim ***** válasza:
91%
Nem ismerjük a körülményeket. A kérdésből csak egy kis kontextust ismerünk. Mindenki azt lát bele, amit akar. Viszont az már kiderült, milyen alpári módon tudsz megnyilvánulni.
2022. jún. 3. 22:29
 26/45 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem csak túl őszinte volt, én sem értem mi értelme egy autóra annyit elkölteni. Tisztában vagyok nagyjából az árakkal
2022. jún. 3. 22:40
 27/45 anonim ***** válasza:
83%
Fáj az igazság? Van ez így.
2022. jún. 3. 22:56
 28/45 anonim ***** válasza:
39%

Azért annyira kíványcsi lennék rá, hogy ti, akik szerint anyósnak van igaza, milyen felesleges dolgokra költötötök.

Csak mert, akik nekem beszólnak, azok is költenek általam hülyeségnek gondolt holmikra, én valahogy mégsem kérem őket számon, hogy miért szívnak el napi egy doboz cigit, vesznek méregdrága ruhákat, miért szedik ki a szemöldöküket, hogy utána újat tetoválhassanak... Tudod miért? Mert nincs hozzá közöm, magasról tojók rá. #22 vagyok

2022. jún. 3. 23:03
 29/45 anonim ***** válasza:
71%
Amit kommentben írtál miért nem mondtad anyósnak?
2022. jún. 3. 23:29
 30/45 anonim ***** válasza:
72%
Arra is célozhatott, hogy amennyi pénzt már elköltöttél erre a kocsira abból már vehetnél egy vadonatújat.
2022. jún. 3. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!