Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósnak vittem a mai ebédből...

Anyósnak vittem a mai ebédből pörköltet este. Megkóstolta és ahelyett hogy megmikrózta volna előttem kisfazékba rakta majd átfőzte és átfűszerezte. Miért csinálnak ilyet az emberek? Nem tud bántó lenni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
81%

És ha megfordítjuk? Anyós viszi az ominózus ételt a menynek, és ő kezd vele dolgozni?

Kíváncsi vagyok, hogy akik itt ekézik az anyóst, akkor mit írnának. Már eleve ott elbukna szegény anyós, hogy minek visz ételt a fiataloknak.

Én se meny, se anyós nem vagyok, de kész röhej, ami ezen az oldalon megy anyóstémában.

2022. febr. 27. 08:27
 52/81 anonim ***** válasza:
18%

48 igen, HA a kérdező étele ehetetlen volt. De ezt nem tudjuk.

Te írtad: De itt az anyós ajándékba kapott egy adag pörköltet, ami ezek alapján annyira ehetetlen volt, hogy gyakorlatilag újra kellett főzni.

Ha az ajándékozóban nincs semmi tisztelet, nem veszi figyelembe a megajándékozottat, akkor neki miért kellene jópofizni? Őt bántották meg...

2022. febr. 27. 08:30
 53/81 anonim ***** válasza:
27%
Ezt akkor kellett volna csinálni, mikor a kérdező már elment. Én is megeszem udvariasságból, ami nem ízlik (pl. a barátom sótlan pogácsáját). Ő viszont megmondja, ha valami nem ízlik neki, mert ők másképp csinálták. Nem vagyunk egyformák.
2022. febr. 27. 08:33
 54/81 anonim ***** válasza:
86%
Nem az ő szájíze szerint készült el a pörkült, így meg kellett hekkelnie. Ezt intelligensebb ember diszkréten csinálja, nem a másik előtt.
2022. febr. 27. 08:38
 55/81 anonim ***** válasza:
24%
53, ha nem kóstolja meg, akkor még az a baj...
2022. febr. 27. 08:53
 56/81 anonim ***** válasza:
67%

#55 Mondjuk megköszönöm, és elteszem későbbre, mert nem vagyok éhes. Ez, amit csinált, nyílt kritika.

N

2022. febr. 27. 09:03
 57/81 anonim ***** válasza:
10%

1. lázító kamukérdés

2. akik azt írják nagy lazán, hogy ez így rendben van hasonló helyzetben már világméretű hisztit vágnának le, hagyjuk már...iszonyú szánalmasak vagytok...

2022. febr. 27. 09:08
 58/81 anonim ***** válasza:
68%

"#55 Mondjuk megköszönöm, és elteszem későbbre, mert nem vagyok éhes. Ez, amit csinált, nyílt kritika.

N" Ez lenne a normális, de ide vagy végtelenül pritimítv emberek irkálnak, vagy csak duma, igazából iszonyúan megbántaná őket is.

2022. febr. 27. 09:10
 59/81 anonim ***** válasza:
32%
Az én nagyim világ életében így melegítette a kaját, hogy kirakta lábosba és felmelegítette. A fűszerezést sem tartom bunkóságnak. Az eléd rakott ételt is meg lehet pluszba sózni vagy borsozni.
2022. febr. 27. 09:23
 60/81 anonim ***** válasza:
77%

Bezzeg ha az anyós főztjét turbóznád te fel, szétszedne itt a gyik népe.

Igazad van, bántó. Annyira nem lehet rossz az a pöri.

Látványosan aláz téged. Az lett volna az utolsó hogy bármit is adtam volna anyósnak.

2022. febr. 27. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!