Anyósnak vittem a mai ebédből pörköltet este. Megkóstolta és ahelyett hogy megmikrózta volna előttem kisfazékba rakta majd átfőzte és átfűszerezte. Miért csinálnak ilyet az emberek? Nem tud bántó lenni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 22:57
21/81 anonim válasza:
Ha te előadod valamire hogy ízlik ami nem, ne nyafogj ha sorozatban olyan kaját kapsz. Nem értem , miért kell fölösleges problémákat generálni? És nem, nem bunkóság megmondani hogy bocs, de ez nem az én ízlésen szerint való. Nem kéne ennyin felhúzni az orrát senkinek. Szép kis kapcsolat (legyen baráti vagy rokoni) ahol nem lehet igazat mondani.
22/81 anonim válasza:
Most mi ezzel a baj? Nem volt neki elég fűszeres, és átmelegítette, ennyi.
23/81 A kérdező kommentje:
Köményt, borst, sót, csípős örölt paprikát és még sima örölt édepaprikát rakot bele mert nem volt jó a színe.
2022. febr. 26. 23:37
24/81 A kérdező kommentje:
ja és egy csepp pirosaranyat
2022. febr. 26. 23:38
25/81 anonim válasza:
És komolyan annyira kiakadsz ezen hogy kiírsz egy kérdést mert szidatni akarod az anyósodat? Nem úgy szerei az ételt mint te, és nem olyan "udvarias" hogy a képedbe hazudjon. Ennyi a történet.
26/81 anonim válasza:
Akik szerint bunkóság, gondolom, soha nem sóznak, borsoznak vendégségben.
27/81 anonim válasza:
Kérdező, szerintem te visszamaradott vagy agyilag. 😕😕
28/81 anonim válasza:
19, akkor most az lenne a kérdés, miért olyan bunkó, hogy még csak meg sem kóstolta.
29/81 anonim válasza:
Hülyeség. Miért kéne megkóstolnia?
Ha ajándékba kapsz egy üveg csokit, fel kell bontanod és megkóstolnod? Egy frászt! Megköszönöd és elteszed.
30/81 anonim válasza:
29, nem érted. A lényeg, hogy anyóst szidni akarja a kérdező, bármit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!