Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósnak vittem a mai ebédből...

Anyósnak vittem a mai ebédből pörköltet este. Megkóstolta és ahelyett hogy megmikrózta volna előttem kisfazékba rakta majd átfőzte és átfűszerezte. Miért csinálnak ilyet az emberek? Nem tud bántó lenni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy meg az ilyen "tegyünk úgy mintha tetszene ami nem" Képmutatás csak és kizárólag bosszúságot okoz, méghozzá hosszútávon. Nem értem miért nem jobb őszintének lenni, inkább újra és újra hazudnak egyesek.
2022. febr. 26. 23:21
 12/81 anonim ***** válasza:
53%
Pörköltet vinni nem parasztság, 10-es! De a másik képébe vágni, hogy ez szar, az igen! Úgy látom, felétek nem divat az udvariasság! Senki nem mondta, hogy hazudjon, el kellett volna tennie egy köszönöm kíséretében, és akkor toldozgatni-foldozgatni, amikor a másik nincs ott. Amúgy meg ismerkedj meg a kegyes hazugság fogalmával egy értelmező szótár segítségével!
2022. febr. 26. 23:22
 13/81 anonim ***** válasza:
34%
És ez nem udvariasság, hanem konfliktuskerülés, képmutatás.
2022. febr. 26. 23:22
 14/81 anonim ***** válasza:
44%
Hazugság: valótlant állítok. Ha előadom hogy hú de finomnak találok valamit ami nem ízlik, hazudok.
2022. febr. 26. 23:23
 15/81 anonim ***** válasza:
77%
Mért kéne konfliktusba keveredni? A képmutatás szó pedig saját érdekében történő hazugságot jelent a jelen helyzettel pont ellenkezőleg, itt a másik fél érdekében kellett volna megtartania a véleményét. Az nem képmutatás, hanem intelligens viselkedés. A konfliktus nem kötelező része a hétköznapi életnek, hanem kellemetlensége! És csak lényeges kérdések miatt érdemes, nem a pörkölt fűszerezése miatt!
2022. febr. 26. 23:26
 16/81 anonim ***** válasza:
73%

12, könyvről vont szó.

Te hoztad fel, pedig közel nem ugyanaz, mint a pörkölt.

2022. febr. 26. 23:27
 17/81 anonim ***** válasza:
36%
Hát akkor áltasd magad hogy udvarias vagy .... engem baromira irritál amikor ezt teszi velem szemben valaki. Ha jóban vagyunk, ugyan tiszteljen már meg azzal hogy nem alakoskodik meg hazudik. És nem, nem érdekem hogy félrevezessenek.
2022. febr. 26. 23:28
 18/81 anonim ***** válasza:
70%
Senki nem mondta, hogy színjátékot kell előadnia! De udvariasságból hazudni nagyságrendekkel helyénvalóbb viselkedés, mint a másik ajándékát nyíltan rossznak minősíteni. Remélem, sokan megteszik veled, és kiélvezheted.
2022. febr. 26. 23:28
 19/81 anonim ***** válasza:
63%

Bunkóság volt. Egy normális ember megköszöni, ill. ha beszélgetni akarsz vele, beszélget veled. MIUTÁN ELMÉSZ (!!!!!!!) akkor adott esetben fűszerezi, felfőzi, anyámkínját csinál vele.

Érthető?

MIUTÁN HAZAMENT, AKI ADTA!

2022. febr. 26. 23:31
 20/81 anonim ***** válasza:
80%

Ha teljesen átfűszerezte, akkor az nekem is sértő lenne, ha csak a sózást érted alatta, akkor az szerintem nem gáz...

A mikro helyett meg amúgy tényleg egészségesebb a tűzhelyen /sütőben melegíteni (nem egyenlő átfőzéssel), az idősebbek inkább, veszik is hozzá a fáradságot.

2022. febr. 26. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!