Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan haragszik-e rám...

Jogosan haragszik-e rám anyósom, ha idegességemben hangosan adtam tudtára férjemnek, mennyire nem tetszik, hogy előző este jó heccnek gondolták összeköpködni a kocsinkat szőlőmagokkal meg héjjakkal?

Figyelt kérdés
Nem használtam csúnya szavakat, de kérdőre vontam.

2019. szept. 15. 11:45
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Kisfiam és a férjem köpködték össze. :-( Vagy én reagáltam túl?
2019. szept. 15. 11:47
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Se a férjed se a gyereked viselkedése nem volt normális. Anyós adott pénzt az autóba? Ha nem akkor semmi joga beleszólni.
2019. szept. 15. 11:56
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Te vagy itt az egyetlen, akinek a haragja jogos, és ki is kell mondani! Az autót le kell velük mosatni, és addig nincs szóbaállás a pasiddal, sem az anyjával, amíg nem kértek bocsánatot tőled. Húzd ki magad és légy felnőtt!
2019. szept. 15. 12:12
 4/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szégyenlem magam, hogy hangosan veszekedtem, és rossz hangulatban kellett eljönni anyóséktól. Egyszerűen nem tudom kezelni az ilyen helyzeteket! Ehhez milyen tanfolyam kell amúgy? Szerintem 40 éves normális ember nem köpködi "le" az értékeit?! Az adott tárgy értékétől függetlenül. A férjem nem érti mi a gondom, miért kell emiatt idegeskedni. Le kell takarítani és kész. Anyós szerint nekem fontosabbak a tárgyak, illetve az a fő problémája, hogy kibeszélik majd őket a faluban... Ja a kisfiam elnézést kért és felajánlotta, hogy segít takarítani.
2019. szept. 15. 12:28
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
A fiadnak több esze van mint a férjednek.
2019. szept. 15. 12:31
 6/20 A kérdező kommentje:
:-(
2019. szept. 15. 12:33
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem neked lenne szükséged "indulatkezelési tanfolyamra" hanem nekik van komoly probléma az értékrendjükkel, a gyereknek tényleg több esze van. Szánalmas, hogy anyóst meg láthatóan csak az zavarja, hogy "hú mit gondolnak most majd mások" "hú kibeszélés lesz", nem értem, hogyan lehet normális tárgyra köpködni, meg lehetett volna oldani másképpen is a dolgot.

Teljesen jogos volt, hogy szóvá tetted és sajnálatos, hogy kellemetlennek érzed ezt, hogy még te érzed kellemetlenül magad, nem ők. Lehet életed során mindig azt mondták, hogy érzelmeket, indulatokat vissza kell fogni, vagy nem szabad kimutatni, ezért van a rossz érzés.

2019. szept. 15. 12:36
 8/20 anonim ***** válasza:
41%

Mondjuk nem más házában kellett volna kiabálni. Ez a dolog senki másra nem tartozik, csak a ti családotokra; azaz anyósékra sem. Én nem vagyok se anyós, se meny, se férj, se feleség, de nem szeretném, ha a vendég itt nálam ordítozna másokkal.

Otthon, a négy fal között már más tészta. Mondjuk hasonló szituban én tuti nem kiabálnék, csak szólnék a férjemnek, hogy takarítson el maga után.

2019. szept. 15. 12:43
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Az ilyentől én is kiakadtam volna,ha leköpködik az autómat.Az anyósod helyébe én a fiamnak mondtam volna meg a véleményemet a gyerekes viselkedése miatt.
2019. szept. 15. 12:53
 10/20 anonim ***** válasza:
62%
Rájuk is tartozik, mivel náluk történt a köpködés, amely folyamat feltételezem, nem pár másodpercig tartott, érezzék csak nyugodtan érintve magukat, hogy ők is eltűrtek ilyesmit.
2019. szept. 15. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!