Szerintetek is gáz, hogy a 25 éves férfi páromat minden este hívogatja az anyja (aki nyilván szingli) és egy órán keresztül telefonálnak?! Engem nagyon zavar, hogy minden este ezzel telik..
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 21:05
81/89 anonim válasza:
73:82
Ne haragudjál érte, de másképpen szeretheted az anyudat, másképpen a gyerekeidet és a feleségedet.Olyan nincs,hogy elsõ helyen az anya van.Gondolom az anyudat nem szerelemmel szereted!Itt van különbség a feleség és a anya közötti szeretetben.A gyerekeknél is más feltételek vannak.
82/89 anonim válasza:
Az voltmár, hogy hol a kérdező?
Aki valóban segítséget kér a valódi problémájára az jelen van a megoldáskeresésben.
Megint egy bunkó aki palira vette az embereket.
Az ilyen egyéni akció a saját/barátok szórakoztatására, vagy az oldal reklámbevételeit ennyi plusz kattintás már növeli?
83/89 anonim válasza:
83: én már kérdeztem... tán az 50-60 környékén... :))))
84/89 anonim válasza:
84# az elején írtam, most végigfutottam, látok jópár szájkarate-rúgást, de egy árva zöld mezőt sem.
Komolyan, itt alap a kamukérdés, van naponta pár ami valódi.
85/89 Savlekotő válasza:
Te hát szex sincs minden este mikor kettes lenne anyuka órákig ... Lehet anyuka inkább a szerető..
86/89 anonim válasza:
csalódott vagyok.... nem lett meg a 100 tegnap éjfélre... :)))
87/89 anonim válasza:
87-es én is ezen gondolkodtam lol. 🤣
88/89 anonim válasza:
A párom testvére is beszél az anyukájával minden este,lehet van azért,olyan nap,hogy nem jön össze, de sokat beszélnek. Semmi gondot nem látok ebben. Jó a kapcsolatuk. Sokan szeretnének olyan gyereket, aki mikor már felnőtté válik még törődik a szüleivel, időt szán rájuk. Nem az,hogy aztán csak karácsonykor tolja oda a képét vagy még akkor sem. Hadd beszéljenek. Esetleg beszéld meg vele,hogy minden másnap hívják egymást és akkor el lenne osztva az idő. De nem lehet valami más gond? Én nem bánnám, ha a párom beszél az anyukájával, neki is kell egy kis időt külön tölteni, főleg ha már együtt éltek.
89/89 anonim válasza:
Hogy áll a helyzet ennyi idő után van változás, milyen?-hasonlo helyzetben vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!