Szerintetek is gáz, hogy a 25 éves férfi páromat minden este hívogatja az anyja (aki nyilván szingli) és egy órán keresztül telefonálnak?! Engem nagyon zavar, hogy minden este ezzel telik..
Veled él! Az összes szabadidejét veled tölti, de mégis sajnálsz tőle napi 1 órát...
Gondolom, még a barátaival sem találkozhat... Rajtad kívül nem létezhet számára senki és semmi... Komoly...!
Vannak itt bőven szomorú válaszok! Akik szerint abberált dolog, ha az ember naponta egy órát beszél a szüleivel...
Ennyit nem érdemel az a szerencsétlen szülő - vagy szülők, felnőttkoráig mosták, főztek, takarítottak a gyerekükre...? Lényegében, miattunk lettünk azok, akik vagyunk! Vagy jobb lett volna árvaházban felnőni...?
Itt vagyok lassan 30 évesen és minden szülőm, nagyszülőm halott! Bármit megadnék, hogy legalább valamelyikük éljen!
Soha a büdös életben egy nő sem volt fontosabb, mint a szüleim, akik felneveltek!
Barátnőből, feleségből lehet akármennyi az életben, de szülőkből csak egy! Belőlük nem lesz többé másik! Bárcsak én beszélhetnék naponta egy órát akár a nagymamámmal!
Remélem, kérdező, a pasid szeme minél előbb kinyílik veled kapcsolatban!
Hű, 63-as, nagyon gáz vagy ☹
Hol írta a kérdező, hogy ki akarja sajátítani magának a párját és nem találkozhat a barátaival sem?
Attól, hogy neked ilyen szerencsétlenül alakult az életed és sajnálatos módon mindenkit elveszítettél, nem biztos, hogy mindenkinek úgy kellene élnie, ahogyan te gondolod.
Azért, mert valaki úgy döntött, gyermeket vállal és így vagy úgy felnevelte, a gyereke élete végéig köteles hálálkodni? Teljesen úgy jön le az írásod alapján, hogy tegye össze mindenki a két kezét, hogy megszülethetett. Hát ne szórakozzunk már, mindenkinek lehet magánélete, attól még nem tagadja meg a szüleit. Arról nem beszélve, hogy nem minden szülő egyforma, az én apám pl. azt sem érdemelte volna meg, hogy havonta egyszer felhívjam, mert életében semmi jót nem tett kettőnkért a nővéremmel.
Én abszolút megértem a kérdezőt, nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol a 35 éves páromat az anyja még azért is felhívta, hogy öltözzön fel rétegesen, mert kint hideg van. Ugye senki nem gondolja, hogy ez normális?
"Soha a büdös életben egy nő sem volt fontosabb, mint a szüleim, akik felneveltek!"
Nem véletlenül lehetsz szingli...
Szerintem rendben van, hogy sokat beszél az Anyukájával, másként mondva, a legfontosabb emberrel életében. Merthogy anya csak egy van, barátnő pedig lehet rengeteg.
Soha nem fogom megérteni, egyesek miért tartják többre a párjukat, mint a saját anyjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!