Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is gáz, hogy a 25...

Szerintetek is gáz, hogy a 25 éves férfi páromat minden este hívogatja az anyja (aki nyilván szingli) és egy órán keresztül telefonálnak?! Engem nagyon zavar, hogy minden este ezzel telik..

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim válasza:
41%
Most úgy elképzeltem ahogy a kérdező előkapja a stoppert amikor a férjét hívja az anyja és méri, hogy aznap hány percet beszéltek, megvolt-e az egy óra.
2022. febr. 11. 11:28
 62/89 anonim ***** válasza:
66%
Mindenkinek más az igénye, én bőven megelégszem azzal, ha hetente egyszer beszélek a családommal telefonon, egyébként ott van a messenger, ha valami közlendőnk van, írunk egymásnak. Én biztosan hülyét kapnék attól, ha minden nap ennyit kéne beszélnem velük, de én alapvetően utálok telefonálni. Szerencsére a párom is hasonló, így ebből nincs köztünk semmi nézeteltérés.
2022. febr. 11. 11:36
 63/89 anonim ***** válasza:
29%

Veled él! Az összes szabadidejét veled tölti, de mégis sajnálsz tőle napi 1 órát...

Gondolom, még a barátaival sem találkozhat... Rajtad kívül nem létezhet számára senki és semmi... Komoly...!

Vannak itt bőven szomorú válaszok! Akik szerint abberált dolog, ha az ember naponta egy órát beszél a szüleivel...

Ennyit nem érdemel az a szerencsétlen szülő - vagy szülők, felnőttkoráig mosták, főztek, takarítottak a gyerekükre...? Lényegében, miattunk lettünk azok, akik vagyunk! Vagy jobb lett volna árvaházban felnőni...?

Itt vagyok lassan 30 évesen és minden szülőm, nagyszülőm halott! Bármit megadnék, hogy legalább valamelyikük éljen!

Soha a büdös életben egy nő sem volt fontosabb, mint a szüleim, akik felneveltek!

Barátnőből, feleségből lehet akármennyi az életben, de szülőkből csak egy! Belőlük nem lesz többé másik! Bárcsak én beszélhetnék naponta egy órát akár a nagymamámmal!

Remélem, kérdező, a pasid szeme minél előbb kinyílik veled kapcsolatban!

2022. febr. 11. 12:43
 64/89 anonim ***** válasza:
70%

Hű, 63-as, nagyon gáz vagy ☹

Hol írta a kérdező, hogy ki akarja sajátítani magának a párját és nem találkozhat a barátaival sem?

Attól, hogy neked ilyen szerencsétlenül alakult az életed és sajnálatos módon mindenkit elveszítettél, nem biztos, hogy mindenkinek úgy kellene élnie, ahogyan te gondolod.

Azért, mert valaki úgy döntött, gyermeket vállal és így vagy úgy felnevelte, a gyereke élete végéig köteles hálálkodni? Teljesen úgy jön le az írásod alapján, hogy tegye össze mindenki a két kezét, hogy megszülethetett. Hát ne szórakozzunk már, mindenkinek lehet magánélete, attól még nem tagadja meg a szüleit. Arról nem beszélve, hogy nem minden szülő egyforma, az én apám pl. azt sem érdemelte volna meg, hogy havonta egyszer felhívjam, mert életében semmi jót nem tett kettőnkért a nővéremmel.

Én abszolút megértem a kérdezőt, nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol a 35 éves páromat az anyja még azért is felhívta, hogy öltözzön fel rétegesen, mert kint hideg van. Ugye senki nem gondolja, hogy ez normális?

2022. febr. 11. 12:50
 65/89 anonim ***** válasza:
23%
"Hol írta a kérdező, hogy ki akarja sajátítani magának a párját és nem találkozhat a barátaival sem?" Ha egy nyavalyás órás telefonálástól ilyen hisztit vág le, majd pont más téren nem telepszik rá a pasira..
2022. febr. 11. 12:52
 66/89 anonim ***** válasza:
73%
Némelyik válasz olyan, mintha egy párhuzamos univerzumból írták volna, ahol 24 helyett 80-100 óra található egy napban. "Egy nyavalyás órás telefonálástól" -- ezen konkrétan felröhögtem. Mégis milyen életet kell élni ahhoz, hogy valaki egy napi 1 órás programot jelentéktelen apróságnak tartson? Azt még úgy-ahogy megértem, hogy nyugdíjas vagy magányos, unatkozó anyukák számára ez nem tétel, de hogy 25-30 éves, erejük teljében levő férfiaknak? Tényleg mintha a Holdról írkálnának itt páran.
2022. febr. 11. 12:59
 67/89 anonim ***** válasza:
43%

"Soha a büdös életben egy nő sem volt fontosabb, mint a szüleim, akik felneveltek!"

Nem véletlenül lehetsz szingli...

2022. febr. 11. 13:01
 68/89 anonim ***** válasza:
5%
"Mégis milyen életet kell élni ahhoz, hogy valaki egy napi 1 órás programot jelentéktelen apróságnak tartson?" Normálisat? Ahol hagyom levegőhöz jutni a csávómat? És képzeld, ugyanezt visszafelé is elvárom, sőt mi több, nélküle is kimozdulok otthonról, és nem egy órára. És nem rinyálok ha ő is elmegy szórakozni nélkülem.
2022. febr. 11. 13:02
 69/89 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem rendben van, hogy sokat beszél az Anyukájával, másként mondva, a legfontosabb emberrel életében. Merthogy anya csak egy van, barátnő pedig lehet rengeteg.

Soha nem fogom megérteni, egyesek miért tartják többre a párjukat, mint a saját anyjukat.

2022. febr. 11. 13:03
 70/89 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem nagyon gáz ha valaki ilyen mint a kérdező. "úristen, egy óráig nem velem foglakozik, szörnyű! Hát mit képzel?"
2022. febr. 11. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!