Szerintetek is gáz, hogy a 25 éves férfi páromat minden este hívogatja az anyja (aki nyilván szingli) és egy órán keresztül telefonálnak?! Engem nagyon zavar, hogy minden este ezzel telik..
Szerintem az még tolerálható, hogy mindennap beszélnek, ha hoz önálló döntéseket, ki tud állni melletted, hát legyen.
De a napi 1 óra sok lenne nekem is. Próbáld megkérni, hogy rövidítsen, vagy munkából hazajövet hívja, amíg nem vagytok együtt.
Mondjuk én nem tudom elképzelni, hogy miről tud egy férfi mindennap egy órát beszélni az anyjával, de ha csak erről van szó szerintem ezzel nincs semmi probléma. Szerintem mindenkinek jàr legalább egy óra a 24-ből, hogy azt csináljon amit akar. És, ha ennek a férfinek ezzel telik el, akkor azt tiszteletben kell tartani.
Kicsit azt veszem észre, hogy sokaknál divatba jött az a felfogás, hogy egy férfinak mindenkèpp minimalizálni kell a kapcsolatot a szüleivel, de szerintem ez nem így van. Nem gondolom, hogy mindenképp anya kedvence az a pasi, aki törődik az egyedül álló anyjàval (ha emellett nem hanyagolja el a párját).
Nem jó az, ha bele akarsz szólni, abba, hogy a párod mennyit beszèljen az anyjàval, ha ez neked ne fér bele, akkor keres olyan pasit, aki leszarja a szüleit.
Nekem volt olyan barátnőm, aki már attól vérszemet kapott, ha egy nap 10 percet beszèltem anyámmal, hamar vége is lett.
A mostani pàrom, még ő szokta kérdezni, hogy nem-e hívom fel anyàmat.
Nálunk is volt ilyen, és én egy idő után kidobtam őt. Akkor dumcsizzon anyucival, nem érdekel, sőt, költözzön is vissza hozzá.
Naponta egy órán keresztül beszélgetni mással, mikor kb tényleg este találkozhat két ember az gáz.
Szerintem nem gáz, hogy mindennap beszél az anyjával, igazából csak azt nem értem, miről tudnak egy órán át beszélgetni. :D
Mi is minden másnap, néha mindennap felhívjuk anyósomat, meg hétvégente találkozunk is, de ezek a telefonálások 5-10 percesek, elmondjuk, kivel mi történt, beszélünk az unokákról, de nem tudnánk napi szinten mit mesélni egy órában, ők sem.
Miről beszélnek eddig?
Atyaég… azok akik felnőtt ember létükre túlzónak tartják ha valaki mindennap beszél a szüleikkel milyen lelki világotok van? Bele gondoltok abba hogy nem mindig lesznek ott a szüleitek? Hogy barmikor történhet valami és akkor már nem tudod felhívni a másikat, megkérdezni hogy van? Nem mindenki van rosszul a szüleitől, nem mindenkinek unalmasok a hétköznapok…és ha meg eljön az idő hogy nem lesz kit felhívni, sajnálni fogod.
Az ember/emberek akik felneveltek akik miatt olyan vagy amilyen és akiknek koszonhetsz mindent, szerintem megérdemelnek egy “hogy vagy?”-ot.
Az a legviccesebb, hogy emiatt valaki már “anyu pici fiának” próbál beállítani egy pasit…
Az rohadtul nem itt kezdődik.
Ha van 6-8 órátok együtt, plusz mindennap 8 órát együtt alszotok (amibe azért belefér a szex is), akkor ne legyen már baj hogy 1 órát egy másik emberre fordít.
Ez olyan szánalmas, ha ilyen szinten el akarjátok marni a szüleitől…
Nekem is volt olyan pasim, aki azon problémázott hogy miért nézek meg heti 2 alkalommal az öcsémmel 1-1 sorozatrészt.
Nagyon hamar kidobtam, mert engem senki ne akarjon elválasztani a családomtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!