Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is gáz, hogy a 25...

Szerintetek is gáz, hogy a 25 éves férfi páromat minden este hívogatja az anyja (aki nyilván szingli) és egy órán keresztül telefonálnak?! Engem nagyon zavar, hogy minden este ezzel telik..

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
8%
Így van, anya csak egy van! És bizony, én sem hagynám, hogy egy nő anyukám ellen fordítson. Annyi nőm lehet, ahányat csak én akarok, ezért nem is számít, hogy egy nő problémát csinál ebből, az a gádzsi problémája és nem és az övé is marad. 😂😂
2022. febr. 11. 13:24
 72/89 anonim ***** válasza:
63%
Azért ez szerintem sok. Én minden nap-másnap beszélek anyámmal, de nem egy órákat.
2022. febr. 11. 13:27
 73/89 anonim ***** válasza:
16%

Miért lettem lepontozva?

Talán olyan sok sz*réletű ember van itt, aki jobban szereti a jelenlegi párját, mint a saját anyját? Szégyellje magát!

Fáj az igazság?

Igaza van annak, aki szerint a kérdező a hibás/rossz/rüfke.

2022. febr. 11. 13:41
 74/89 anonim ***** válasza:
82%
69-es, már ne is haragudj, de azért normális emberek számára a származási családjuk és a saját családjuk legalább ugyanannyira fontos, és nincs látványos különbség. Ha nekem megmondaná a pasim, hogy bármennyi nőm lehet, de anyám csak egy van, garantáltan repülne. Nincs olyan nő, akinek imponálna az a hozzáállás, hogy anyuka az első. Hát nem. Jó esetben egyszer egy nő a férfi gyerekeinek anyja lesz. Akkor is az anyuka lesz a legfontosabb? Mikor az asszony a síró gyerekkel küszködik esténként, akkor is anyuka lesz mindig az esti program? Valami egyensúlyt muszáj találni. 7x1 óra az konkrétan 1 munkanap anyukára szánva. Ne mondja nekem senki, hogy ez hosszútávon nem sok egy kicsit.
2022. febr. 11. 13:42
 75/89 anonim ***** válasza:
82%

Jól eltűnt a kérdező..... Tipikus kamukérdés-szindróma....

Szívesen hallanám, hogy mikről beszélgetnek ilyen hosszan, ami őt zavarja...

2022. febr. 11. 13:52
 76/89 anonim ***** válasza:
79%

"Soha nem fogom megérteni, egyesek miért tartják többre a párjukat, mint a saját anyjukat." lol

Soha, soha nem szabad olyan emberrel összeházasodni, akinek az anyja az első, nem a házastárs/gyerekek. Az teljesen normális, hogy egy felnőtt embernek a saját családja lesz fontosabb és leválik a szüleiről, erről szól a házastársi eskü. Nekem kicsit sok lenne napi egy óra, lehet másnak nem. Jól mondta az egyik kommentelő, ez szubjektív, neked kell eldönteni, hogy akarsz-e ezzel együtt élni. Illetve kimerül-e ennyiben a kérdés vagy az élet más területein is össze van nőve az anyjával.

2022. febr. 11. 14:47
 77/89 anonim ***** válasza:
84%

2 fiú anyukája vagyok es szerintem ez túlzás, beteges.

Egy férfi (a kérdező palija nyilván csak kisfiú) mégis mi a fenéről bír beszélgetni napi 1 órát egy középkorú nővel, meg akkor is ha az az anyja?

Az akciós csirke-farhát, a banyatank meglazult kereke, a szomszéd magánélete?

Vagy mégi mi a téma, ami mindennap ilyen mennyiségű beszélgetést igényel?

Persze lehet, hogy valamilyen tudományterületen kutatók és a napi szintű eszmecsere a publikációikhoz kell. :D

Én azt látom a környezetemben, hogy ezek a pióca szülők nem vetítenek előre egy önálló, tökös férfit. Az ilyenek örökké leuralnak, vagy sajnáltatják magukat.

Én őrülnék meg ha a fiaim naponta ilyen gügyörészést igényelnének.

Kérdező! Ez nem fog változni! Jobb ha lelépsz egy hasonló, önálló, férfi mellé.

2022. febr. 11. 15:03
 78/89 anonim ***** válasza:
73%

"Az akciós csirke-farhát, a banyatank meglazult kereke, a szomszéd magánélete?"

Majdnem ráköptem a kávét a monitorra.... :-D :-D :-D

2022. febr. 11. 15:06
 79/89 anonim ***** válasza:
62%

68 "Normálisat? Ahol hagyom levegőhöz jutni a csávómat?"

Ha te jól érzed magad egy olyan csávóval, akinek napi 1 óra pletyizés az öreglánnyal egy stabil fasza kielégítő program, akkor hajrá. Én kifutnék tőle a világból, és nem azért mert nem velem foglalkozik, hanem azért mert ez ilyen mennyiségben egy komikusan lagymatag, férfiatlan, nyugger elfoglaltság. Ez nem levegőhöz jutás kérdése, hanem hogy mit csinál egy férfi az idejével. Ha megpróbálom elképzelni (imádott) apámat ahogy fiatalon minden este a kanapén fekszik és nagymamámmal tereferél egy óráig, elfog a röhögőgörcs. Nem ilyen a férfiképem, nem fér bele, röhejesnek és szánalmasnak tartom, ennyi.

2022. febr. 11. 15:23
 80/89 anonim ***** válasza:
65%

Még nem nött fel szegény pici anya fiacskája!

Anya meg mivel hogy egyedül él elvárja hogy a pici gyerek törödjön vele!

Igen anya nem hadja hogy az ő picikéje felnött életét éljen.

Nem valami idilli kilátások a jövőtökre nézve!

2022. febr. 11. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!