Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is gáz, hogy a 25...

Szerintetek is gáz, hogy a 25 éves férfi páromat minden este hívogatja az anyja (aki nyilván szingli) és egy órán keresztül telefonálnak?! Engem nagyon zavar, hogy minden este ezzel telik..

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
64%

47: szándékosan sarkítasz...???

Napi egy óra folyamatos telefonálás egyszerűen túlzás felnőtt emberek tekintetében. Nincs annyi content, amit cincálni lehetne...

A gyereknek nem az a feladata, hogy pszichoterápiás ápolója legyen az anyjának, ha már elköltözött....

Miért nincs az anyának saját élete? Miért nincsenek barátnői, programjai, stb. stb. - a saját korának megfelelő szinten?

49-50: igen, ezt nem értem én sem.... #44 voltam. Leánygyermekekkel, akik ugye hatványozottan többet tudnak dumálni, mint egy ffi.

2022. febr. 11. 09:57
 52/89 anonim ***** válasza:
52%

Menekülj, kérdező. Ami ma még "csak" napi 1 órányi tétlen trécselés, az a gyerekek születése után egy levakarhatatlan, mindenbe belepofázó, őrületbe kergető anyós lesz. Sokan élnek ilyen helyzetben, elég csak körülnézned ebben a kategóriában, abszolút valós a veszély. Az itt kommentelők és pontozók egy része maga is ilyen anyóspióca, amit természetesen soha nem ismernének el.

Létezik normális egyensúly, és se a heti 5 perc, se a napi 1 óra nem az. Teljesen jogosan sokallod és tekinted gyermeteg szokásnak.

2022. febr. 11. 10:12
 53/89 anonim ***** válasza:
71%

Jól írja az 52: létezik egy normális egyensúly....

De ez messze nem egy _napi_ szintű kötelező program.

2022. febr. 11. 10:14
 54/89 anonim ***** válasza:
20%
Troll
2022. febr. 11. 10:25
 55/89 anonim ***** válasza:
60%

Mégis mirõl beszélgetnek egy órát,az sem mindegy?!

Nekem van egy ismerõsöm a feleség kiiktatta az anyóst majdnem az életükbõl, a férje szinte nem is beszélhet az anyjával.Viszont a feleség már reggel azzal kezdi a napot,hogy az anyját hivja.Az unokákat is uszitja az anyósára és az anyját pedig istenesiti.Elmondások alapján az unokák nagyon ragaszkodnak a kiiktatott nagymamához, szegény nem tud mit tenni.

2022. febr. 11. 10:28
 56/89 anonim ***** válasza:
13%
Mennyi ember pekkelodik itt,mert neki egy nagy szar a szülői kapcsolat 🤣 kedves valaszolo,remelem hallgatsz rájuk akkor,és elcseszed vele az életed:D
2022. febr. 11. 10:29
 57/89 anonim ***** válasza:
29%

Mi az, hogy mit tudnak beszélni napi 1 órát?

Nem mindegy?

Vagy akkor visszakérdezek, hogy mit tudsz beszélni a pároddal napi 1 vagy több órát?

Ha szerinted nem normális ennyit beszélgetni valakivel, akkor mi a francnak igényled egyáltalán a társaságát és miért sajnálod az anyjától hogy a fiával beszélgessen?

Egyáltalán minek van párkapcsolatod, hogyha napi 1 óra beszélgetés felnőttek között “nem normális” ahogy írod?

Akkor neked nem partner kell, hanem szexpartner.

2022. febr. 11. 10:46
 58/89 anonim ***** válasza:
71%
Trécselnek. Én is ismerek ilyen embereket, akik órákig tudnak beszélgetni a semmiről. Nekem a hajam égnek áll ettől.
2022. febr. 11. 10:54
 59/89 anonim válasza:
36%

Tudod kedves kérdező...anyaként írom, hogy találtál egy indokot arra, hogy miért ne kedveld az anyósod..ennyi. Fiam és lányom is van...a lányom kb. arról panaszkodott, mint te..mondtam neki, hogy más gondja is van a hölggyel vagy csak ez?? Majd kiderült, hogy egy tündéri anyósa van csak a lányom nagyon csak magának akarta a párját..miután megkapta tőlem a fejmosást..elgondolkodott és azóta is navyon jó kapcsolata van az anyósával. Ennek én örülök, mert jobb a békesség. Ha szeret téged a párod anyukája, akkor ne sajnáld már azt az 1 órát tőle! A fiús anyukák vannak mindig is háttérbe szorítva ahogyan én látom a környezetemben.

A másik részről a fiam több barátnője kapásból nem kedvelt engem, mert csak, hiszen én vagyok az anyós. Szerencsére olyan felesége lett, aki nyitott felém és megakart ismerni engem is, ahogyan én is őt. Ne essék félre értés, nem szólok az élwtükbe, meg semmi..ha kérik a tanácsom, véleményem elmondom de maguk döntenek. Szerintem lehet békességben is élni

2022. febr. 11. 11:18
 60/89 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, bízz a megérzéseidben.

Ha neked nem olyan férfi kell, aki a napi 6-8 óra szabadidejéből egy órát az anyjával telefonálgat, akkor beszélj vele erről. Nem is akarok ítélkezni hogy ez normális-e vagy sem, mert az mindig szubjektív, és nem is számít: ha TE furcsállod, hogy a pasid prioritási listájában, szabadidős tevékenységeiben, érdeklődési körében, időbeosztásában ennyire kiemelt helyen van az édesanyjával való beszélgetés, akkor azt jogod van így érezni, és ennek megfelelően lépni.

A személyes véleményem hogy bár fontos dolog a szülőkkel ápolt jó viszony és rendszeres kommunikáció, a napi 1 óra számomra már taszítóan sok, és nekem ilyen férfi nem kellene. Kivételt képez ha közös bizniszük van, nagybeteg az édesanya, vagy valamiért az ország legérdekesebb emberei közé tartozik, de feltételezem hogy nem ez a helyzet áll fenn.

2022. febr. 11. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!