Szerintetek is gáz, hogy a 25 éves férfi páromat minden este hívogatja az anyja (aki nyilván szingli) és egy órán keresztül telefonálnak?! Engem nagyon zavar, hogy minden este ezzel telik..
Én azt nem értem, hogy miért kell ràhúzni egyből az anyuci pici fia jelzőt, arra a pasira, aki foglakozik az anyjával felnőtt korában is.
Oké, hogy össze költöztettek, de az nem jelenti azt, hogy a pasinak ki kell iktatni az előző élete szereplőit.
Ez még bőven nem az anyuci pici fia kategória. Más meg órákat képes beszèlni a barátjával/barátnőjével a semmiről. Nehogy már ezt ne engedtesse meg a férfi az anyjàval szemben..
A 35-höz csatlakozva, bennem is pont ez merült fel.
HOzzáteszem, hogy három felnőtt lány anyja vagyok, és bátran mondhatom, hogy nagyon jó a kapcsolatunk, bár már pár éve külön élnek. Napközben chat-en nagyon gyakran "beszélgetünk". Tehát állandó kapcsolatban vagyunk, tudunk minden fontosat egymásról. De hogy naponta egy egész órát telefonálgassunk - hát tényleg nem értem, hogy miről lehetne.... Mondjuk nekem sem igényem, hogy elmondhassam azt, hogy volt-e akciós tejföl a Lidl-ben, vagy hasonlók.... :-D :-D :-D
Szintén nem szoktuk kibeszélni a rokonok viselt ügyeit, vagy ilyesmit....
Ha meg valami lelki problémájuk lenne, az sem _mindennapos_ szétcincálandó téma.
Kérdező, nem gondolnám, hogy hallgatózol, de mégis, miről tudnak egy egész órát cseverészni???
Valaki már említette, hogy elég fontos "határpont", hogy a ffi a döntései előtt konzultál anyukával (magyarul: nem tud önállóan dönteni), ill. hogy az anyuka rángatja-e őt minden csip-csup dologgal - ahogy ilyen kérdés is volt már számtalan itt a gyk-n....
Én nem tudnám ilyen rövid pórázon tartani a gyerekeimet, hogy az életükbe beépülő rendszeres kötelezettség legyen a napi esti egy óra csevegés.
Véleményem szerint nem kell itt szabadidő-hányadokat kalkulálgatni, vagy azt hasonlítgatni, hogy a párjától mennyi időt vesz el ezzel...
Az okát kéne megvizsgálni, hogy egy szerető barátnő mellett miért van igénye a valószínűleg lényegtelen információkat meghallgatni naponta egy órán át...
Én nem tudom.. Ti szülők vagytok már? Tudjátok milyen anyának lenni?
Anyátok evtizedekig titeket helyezett maga elé, minden figyelmet, törődést megadva nektek. Amint sikeresen felnevelt, nektek az a normális hogy 5 percet beszéltek vele? Szép kis viszonzas mondhatom.
Főleg, ha egyedülálló és csak a gyermekére számíthat.
Az anyja. Pont.
47-es, egyrészt egyetértek veled, nekem is fura hogy egyeseknek az a normális, hogy heti egyszer pár percet beszélnek az anyjukkal. Ez már a ló másik oldala. El se tudom képzelni, hogy ennyire ne legyek része a gyerekem életének.
Na de, hogy napi egy órában mit tudnak beszélni, azt nem értem, komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!