Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek is gáz, hogy a 25...

Szerintetek is gáz, hogy a 25 éves férfi páromat minden este hívogatja az anyja (aki nyilván szingli) és egy órán keresztül telefonálnak?! Engem nagyon zavar, hogy minden este ezzel telik..

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
21%
Szextelefonálnsk vagy mi?
2022. febr. 11. 08:50
 42/89 anonim ***** válasza:
69%
Mennyi aberrált válaszoló van itt.
2022. febr. 11. 08:55
 43/89 anonim ***** válasza:
57%

Én azt nem értem, hogy miért kell ràhúzni egyből az anyuci pici fia jelzőt, arra a pasira, aki foglakozik az anyjával felnőtt korában is.

Oké, hogy össze költöztettek, de az nem jelenti azt, hogy a pasinak ki kell iktatni az előző élete szereplőit.

Ez még bőven nem az anyuci pici fia kategória. Más meg órákat képes beszèlni a barátjával/barátnőjével a semmiről. Nehogy már ezt ne engedtesse meg a férfi az anyjàval szemben..

2022. febr. 11. 08:59
 44/89 anonim ***** válasza:
78%

A 35-höz csatlakozva, bennem is pont ez merült fel.

HOzzáteszem, hogy három felnőtt lány anyja vagyok, és bátran mondhatom, hogy nagyon jó a kapcsolatunk, bár már pár éve külön élnek. Napközben chat-en nagyon gyakran "beszélgetünk". Tehát állandó kapcsolatban vagyunk, tudunk minden fontosat egymásról. De hogy naponta egy egész órát telefonálgassunk - hát tényleg nem értem, hogy miről lehetne.... Mondjuk nekem sem igényem, hogy elmondhassam azt, hogy volt-e akciós tejföl a Lidl-ben, vagy hasonlók.... :-D :-D :-D

Szintén nem szoktuk kibeszélni a rokonok viselt ügyeit, vagy ilyesmit....

Ha meg valami lelki problémájuk lenne, az sem _mindennapos_ szétcincálandó téma.

Kérdező, nem gondolnám, hogy hallgatózol, de mégis, miről tudnak egy egész órát cseverészni???

Valaki már említette, hogy elég fontos "határpont", hogy a ffi a döntései előtt konzultál anyukával (magyarul: nem tud önállóan dönteni), ill. hogy az anyuka rángatja-e őt minden csip-csup dologgal - ahogy ilyen kérdés is volt már számtalan itt a gyk-n....

Én nem tudnám ilyen rövid pórázon tartani a gyerekeimet, hogy az életükbe beépülő rendszeres kötelezettség legyen a napi esti egy óra csevegés.

Véleményem szerint nem kell itt szabadidő-hányadokat kalkulálgatni, vagy azt hasonlítgatni, hogy a párjától mennyi időt vesz el ezzel...

Az okát kéne megvizsgálni, hogy egy szerető barátnő mellett miért van igénye a valószínűleg lényegtelen információkat meghallgatni naponta egy órán át...

2022. febr. 11. 09:05
 45/89 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyen sose cuppan le az anyja csecséről
2022. febr. 11. 09:08
 46/89 anonim ***** válasza:
56%
Mi is majdnem mindennap beszélünk. Egy-két percet, csak hogy tudjuk, hogy mi van a másikkal. De órákat beszélni gáz.
2022. febr. 11. 09:17
 47/89 anonim ***** válasza:
42%

Én nem tudom.. Ti szülők vagytok már? Tudjátok milyen anyának lenni?

Anyátok evtizedekig titeket helyezett maga elé, minden figyelmet, törődést megadva nektek. Amint sikeresen felnevelt, nektek az a normális hogy 5 percet beszéltek vele? Szép kis viszonzas mondhatom.

Főleg, ha egyedülálló és csak a gyermekére számíthat.

Az anyja. Pont.

2022. febr. 11. 09:21
 48/89 anonim ***** válasza:
63%
46: ugyanez nálunk is.... Vagy messengeren, vagy egy rövid telefon, ha úgy adódik... Van úgy, hogy pár napig semmi, de van olyan is, hogy munka közben a chat-ablakban megbeszéljük amit kell...
2022. febr. 11. 09:22
 49/89 anonim ***** válasza:
58%

47-es, egyrészt egyetértek veled, nekem is fura hogy egyeseknek az a normális, hogy heti egyszer pár percet beszélnek az anyjukkal. Ez már a ló másik oldala. El se tudom képzelni, hogy ennyire ne legyek része a gyerekem életének.

Na de, hogy napi egy órában mit tudnak beszélni, azt nem értem, komolyan :D

2022. febr. 11. 09:32
 50/89 anonim ***** válasza:
65%
Bennem az merült fel kérdésként, hogy mégis mi a fenéről tudnak minden egyes nap 1-1 órákat beszélgetni? elmondják, hogy mit reggeliztek, ebédeltek, vacsoráztak az nap, percről percre elmesélik azt egymásnak, hogy mi történt a munkában? :D :D
2022. febr. 11. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!