Titeket is lenéznek amiatt mert nincs annyi pénzetek?
Idén ha miden jól megy elkezdünk építkezni. A férjem vett egy telket (saját pénzből és szülői segítséggel). Én eddig semmit nem tudtam beladni a közös életünkbe és nem is fogok tudni... Az Anyós rendszeresen szóvá teszi ha szóba kerül, hogy neki van pénze, majd ő belead az építkezésbe meg van neki lakástakaréka blablabla. Tényleg nagyon kedves, hogy segít a fiának, viszont az én részemről senki nem tud segíteni, nekem meg nincs annyi félretett pénzem. Nyilván fogok beleadni a dolgokba, de töredékét annak amit a férjem kap.
Az Anyós állandóan felhozza ezt a témát,és érezteti velem az ő felsőbbrendűségét, hogy ő gazdag.
Én már sokszor kiemeltem, hogy amíg nem adok bele 1 ft-ot sem addig nincs benne részem, nekem ez tök kellemetlen de a férjem egy tünemény, csak az anyja genyózik velem/méreget állandóan emiatt.
Valami jó tanács? :( Hitelen is gondolkoztam már...
Hogy ne legyen ennyira anyagias?
Az a baj hogy sokat ad bele az építkezésbe, vagyis nem baj mert nagyon rendes hogy tizen milliókat a fiának ad....
Csak kicsit úgy érzem mintha "sakkban" lennék tartva. Az érzésemet ehhez tudom hasonlítani.
Mindig is viszonyítás kérdése volt. A gimiben sokszor szenyózott velem az osztályfőnököm amiatt, mert az én szüleim nem ügyvédek, vagy orvosok, előadók voltak, mint a legtöbb osztálytársamé. Nem lehetett azon bennfenteskedni, hogy kinek tetszett jobban a legújabb Mága előadás, vagy kinek tetszett jobban a Mona Lisa a Louvre-ban, mivel nekünk nem tellett ilyesmire.
Amikor a helyi önkormányzatnál elkezdtem dolgozni, akkor pedig előadtak valami nagy volumenű örökösnőnek, mert névrokonságban állunk egy helyi vállalkozóval.
Az egyik percben egy proli csóró senkiházi vagyok, a másikban már magzatkorom óta dubajozom magam alá az ezüst étkészletre valót. Nonszensz agyhalott debil emberek, komolyan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!