Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni ha barátnőm...

Mit lehet tenni ha barátnőm szülei lenéznek azért mert nincs a családomnak annyi pénze mint nekik?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 5éve együtt vagyunk és rengeteg veszekedés volt már a pénz miatt. A szülei tipikusan az újgazdag réteg akiknek van 4kocsija,a 3 háza az én családom pedig az alsó középosztály, van mindenünk, nem úszunk a pénzben de mi jól érezzük magunkat. És többször volt olyan, hogy ők például azt mondták hogy a lányukat elküldik nyaralni külföldre és menjek vele nem olyan túl drága ( több 100ezer volt teszem hozzá). Mellékállást vállaltam csak azért hogy valamennyire tudjam hozni az ő szintjüket de egyszerűen lehetetlen bármennyire is akarom. Az ilyenek miatt egyre több köztünk a feszültség. Én úgy gondolom, hogy egy becsületes ember vagyok kevés pénzzel és ez szúrja a szemüket. Többször próbáltam beszélni velük erről de meg sem hallgatnak olyan szinten lenéznek. Ha beszélek velük az a tipikus lerázó, lenéző és elég rosszul viselem ű. Ti mit tennétek?
2014. jan. 19. 21:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érzékeltetned kell velük, hogy a lányodnak mennyire fontos vagy. Ha a te nem is érdekled őket, ő biztosan. Ha pedig azt érzik, hogy ha nagyon széthúznátok, és a lány inkább téged választana, mint őket, lehet, hogy másképp állnának hozzád.
2014. jan. 19. 21:08
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
lányuknak*
2014. jan. 19. 21:08
 3/23 anonim ***** válasza:
39%

Megszoksz vagy megszöksz.

Nincs más mód...

Sz*r ügy, tudom...

Talán egyedül a barátnőd tudna változtatni ezen,kizárni a lehetőségét is, h. egyáltalán szóba kerülhessen ilyen...de hát ki az a h*lye aki ha kapna valamit, ne fogadná el...

2014. jan. 19. 21:15
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd hogy áll ehhez?
2014. jan. 19. 21:15
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs hogy bírtad eddig, de 5 év hosszú idő. Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni, az anyagi helyzeteden nem tudsz változtatni csak úgy, és nem is kell ha neked így jó, hiszen írtad megvan mindened. Ez miatt pedig nem neked kell szégyellni magad, hanem a barátnőd szüleinek hogy ilyen gusztustalan és tenyérbemászó természetük van. Nem jut mindenkinek ugyanaz a sors, de ha ők nem tudják elfogadni akkor forduljanak fel. Szerintem próbálj négyszemközt beszélgetni erről a dologról a barátnőddel, és ha a családjával van, akkor ő próbáljon meg beszélni a fejükkel hogy a stílusukat vegyék vissza és maszturbáljanak a tudatra hogy gazdagok de ne téged terrorizáljanak vele.

bocs de gyűlölöm az ilyen embereket...teljesen Megértem a helyzetedet és sajnalom ha nem Segítettem sokat, sok szerencsét, remélem megoldódik majd idővel.

2014. jan. 19. 21:18
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
A lány hogy áll a témához? Megvéd téged? Ha nem akkro elgondolkoznék, hogy valóban ilyen életet szeretnék-e magamnak.
2014. jan. 19. 21:18
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen ez így szép lenne és jó csak eléggé letör maga a helyzet. Nem barlangba születtem, megadom a tiszteletet nekik de nem könnyű úgy, hogy nem tudunk beszélgetni. Kicsit irigylem, hogy haverjaim anyós jelöltjükkel, após jelöltjükkel elbeszélgetnek, normálisa elvannak én meg itt szenvedek. Igazából még én is félek attól ha azt mondanám válasszon akkor nem engem választana, mert azért kényelmesebb egy évben 3x menni nyaralni és otthon pihenni közben mint megdolgozni mindenért.
2014. jan. 19. 21:19
 8/23 A kérdező kommentje:
Barátnőm úgy áll a dologhoz, hogy ha ellent mond a szüleinek bármiben (csoda még engedik velem legyen felnőtt létére) akkor nem támogatják és nem egyszer megtörtént, hogy elzavarták otthonról, megtépte az anyja mit gondol magáról. Így nem nagyon mer és nem nagyon tud mit tenni.
2014. jan. 19. 21:22
 9/23 anonim ***** válasza:
17%

Több százezer nem is számít soknak. Ha tele vannak pénzzel, jó h külföldre küldik nyaralni, mintsem a csöves balatonra.

Viszont az h menj vele, nem túl drága. Miért nem mondtad meg nekik, hogyha annyira fürdenek a pénzben, adjanak neked annyit, vagy pedig fogják be a mocskos pofájukat. Mivel foglalkoznak amúgy? Mondd nekik h tegyenek be téged valahova. Ők gondolom beleszülettek a jóba, azért olyan nagy a pofájuk. Beképzelt majmok. De ebben a fos országban az az átlag, ahogy te vagy.

De amúgy ismerem ezt a típust.. Ha semmi esély h bármi anyagi juttatást kapj tőlük, tehát nincs veszteni valód, én elküldeném a szülőket a jó kur va anyjukba, ha a csaj igazán szeret, úgyis kiáll érted, ha meg nem, akkor nincs értelme, keress egy másikat, akiknek nem ilyen szemét állat szülei vannak, a csaj pedig nincs begyöpösödve. De tényleg ismerem ezt a típust. Ilyenekkel szoktam bunkózni minden áldott nap. Egyszer egy ilyet szájba is verek ha nagyon elborulok.

Amúgy 5 év azért hosszú idő, milyen volt? Csak most kezdtek lenni a problémák?

Figyelj ha én csóró vagyok és van egy lányom, azt kizárólag gazdag csávóhoz adnám, a szegényt akár puskával is kergetném, de ha rohadt gazdag vagyok akkor nem rohadt mindegy? Az ilyet nem értem... Gondolom úgy gazdagok h hiába is húznák le őket akármennyivel, annyira teli vannak, meg olyan bevételük van havonta h tönkretehetetlenek.

2014. jan. 19. 21:22
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd baromira befolyásolható. Ugye tudod, hogy egész életedben ez fog várni, ha vele maradsz? Ezen gondolkodj el.
2014. jan. 19. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!