Lenéznek a rokonaim?
Szerintem a kommunikációd lehet valamilyen oknál fogva taszító. Az ilyen viselkedés arra jellemző általában - taszítja az embereket, idegességet vált ki.
Túlzottan meghunyászkodó, tétova, kissé tapadós viselkedés - de ez főleg nonverbálisan jön át, kevésbé a szavakkal.
Szerintem is van ott még más is.
Az utolsó pár mondatodból lejön, hogy te is feltételekkel nézel a rokonaidra és ez a szavaidban is tükröződhet. Ami így nekik is szemet szúr.
A következő családi eseményre menj el úgy, hogy mindenkire tiszta lapként tekintesz és próbálj ennek fényében beszélgetést kezdeményezni.
Ha nem úgy állítasz oda, hogy: "Nem is beszélek Janiékkel mert kamaszkorukban elküldtek mert csak 10 éves voltam."
Akkor talán sikerül beszélgetésbe elegyednetek. Felnőtt vagy, ők is; ha más nem a napi időjárásról kellene tudni beszélgetnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!