Xxxcsillag kérdése:
Mit tegyek,64 éves vagyok és nincsenek rokonaim. Hol találok olyan fiatal nőt akinek szintén ez a problémája és esetleg egymásra találhatnánk?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 17:49
2/17 anonim válasza:
Persze, mert a fiatal nőknek egy 64 éves minden álmuk. :D Már sejtem miért vagy ennyire egyedül... :D
4/17 anonim válasza:
Pont fiatal? Nagyok az igényeid ahhoz képest, hogy senkid sincsen.
5/17 anonim válasza:
Hát csillagocskám, majd ahogy hozza az Élet...
6/17 anonim válasza:
Először is azt tisztázzuk, hogy férfi vagy és fiatal barátnőt keresel, vagy nő és fiatalabb női rokont?
7/17 anonim válasza:
Szerintem nő mert valamilyen csillag a neve. Barátkozni szeretnél?
8/17 anonim válasza:
Természetesen egy párkereső oldalon.
Amennyiben normális a kinézeted,és megfelelő egzisztenciával rendelkezel,
több száz levélre számíthatsz!!
9/17 anonim válasza:
Szia . Hát szinte biztos, hogy nem itt . .. Barátaid azért csak vannak nem ?Szervezzetek programokat ,hátha keresztezi az utadat egy korban hozzád illő nő ! :-)
10/17 anonim válasza:
Öreg tyúk nem jó? Miért akarod elrabolni egy fiatal legszebb éveit? Persze ha pénzed van, az más, akkor lehet, simán tudsz nőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!