Lenéznek a rokonaim mert én más vagyok mint ők. Tényleg én vagyok a maradi?
Az unokatestvéreim (20 év körüliek) lenéznek engem azért mert én visszafogott vagyok. Én nem szeretek csak úgy alkoholizálni, nem dohányoztam még soha, nem járok el bulizni... Ők minden pénteken és szombaton buliznak, isznak stb. 2 alkalommal voltam velük én is, de az ő baráti társaságukkal rosszul éreztem magam. Illetve néha nekem is jó lenne így kimozdulni, de lenézettnek érzem magam velük.
Pl ma is látom ahogy töltögetik fel a fényképeket a netre meg ahogy üzengetnek egymásnak, hogy tegnap milyen jó volt. (az unokatesóim, a haverjaik, meg más rokonok akik nekem is rokonaim) Szóval úgy egymásra találtak, és én meg olyan maradinak érzem magam sokszor...
Ne torodj veluk.. nem attol vagy nagymeno ha feszt iszol, doboz szamra szivod a cigit, es egyik bulibol a masikba mesz:)
Mondjuk en mar amugy is kinottem ezekbol a bulikbol, de en sem tul gyakran jartam egyebkent sem. Ez valahogy nem az annyira az en vilagom, szal megertelek engem is leneztek neha haverok ez vegett, de nem kell foglalkozni veluk:)
Le se sz@rd őket...majd leszoknak a bulizásról ők is egyszer...egyébként is.
Gondolkodj úgy, hogy az számít Te mit gondolsz magadról...az emberek véleménye nem mérvadó!:)
Miből gondolod, hogy lenéznek? Éreztetik veled valahogy, beszólnak, mert nem cigizel? Mert csupán abból, hogy a Facebookon üzengetnek egymásnak, ez még nem következik.
Én sem voltam soha egy nagy bulizós, és rendszerint nem éreztem magam jól idegen baráti társaságokban, de soha nem éreztem úgy, hogy emiatt bárki lenézne. Nem lehet, hogy csak bebeszéled magadnak? Hiszen írod, hogy igazából szívesen mennél velük, de nem jó köztük.
Nem hiszem, az írásodból legalábbis nagyon nem derül ki, hogy bárki ténylegesen lenézne.
Köszi a válaszokat.
21 éves elmúltam.
Éreztetik-e? Hát mikor velük voltam pont az unokatesóm volt aki éreztette velem. Volt hogy pl rámosolyogtam és csak nézett, vagy szóltam neki valamit és ott hagyott. Kb úgy csinált mintha nem is ismerne...Poén, hogy a haverjai voltak akik foglalkoztak velem, 2 barátnője nagyon aranyos volt velem. Sajna nehezen tudok idegen társaságban feloldódni, de inni meg nem akarok.
Jó, apum kőkemény alkoholista és láncdohányos volt, az ital és a cigi minden káros hatását láttam rajta (már meghalt és kb emiatt) szóval én annyi cigifüstöt szívtam be mellette hogy elég volt...Az ivásról meg ne is beszéljünk, hogy hányszor volt pálinka meg sörszagú. Szóval nekem ezek a dolgok nem vonzóak, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!