Mit vegyek fel, ha nem akarom, hogy a rokonaim megszóljanak?
Családtagokkal megyünk szabadtéri színházi előadásra. Este, elvileg nem lesz nagyon meleg. Mennyire kell/illik oda elegánsan öltözni? Túlöltözni se akarok másokat. Hosszú szoknya + fehér felső mehet? Vagy fekete nadrág? Nem szeretném, ha minden rokon rajtam köszörülné a nyelvét.
Még annyi, hogy túlsúlyos vagyok, tehát mindenképp olyat vennék fel, ami ápol s eltakar, és nem kihívó!
De érdekes! Pár nappal ezelőtt én is tettem fel itt egy kérdést, pont ilyen szabadtéri színházi előadással kapcsolatban (igaz, nem ebbe a témakörbe).
Szerintem ez nagyon jól állna neked (így ismeretlenül is), nagyon csinos, nem kihívó, sőt még „ápol és eltakar” is. :)
Nagyon jó szórakozást és jó időt kívánok!
Szabadtéri színházba hétköznapi, kicsit csinosabb ruhában menj. Ez ugye attól is függ, milyen ruhád van otthon, új ruhát ezért az alkalomért nem vennék.
Egy top meg szoknya valamilyen szandállal és kész. Szép csillogó ékszerekkel. Úgy öltözz, hogy ne okozzon gondot, ha netán eláztok, vagy ha rokon gyerekeket kell pesztrálni a széksorok mögött. Azt ugye tudod, hogy ha vannak gyerekes rokonok, akkor a legtutibb módszer a bevágódásra náluk az, hogy ha lefoglalod a gyereket, így a szülők kicsit kikapcsolódhatnak.
jaj, hát xard már le, h ki mit mond!
öltözz úgy, h te jól érezd magad!
valami hasonló szabású, bő lenge blúz, pl ilyesmi: [link]
vagy ilyesmi stílus: [link]
azt mondjuk nem írtad, h alma vagy körte típus vagy.
a lényeg, h könnyű, hosszú, lenge legyen, mégis elegáns. ha takarja a pocakodat és a popsidat, akkor senkiben nem keltesz visszatetszést.
a blúz a lényeg, és egy fekete nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!