Miért néztek levegőnek a rokonaim?
Ha nem érzed velük jól magad, nem kell velük nagyon találkozni.
De az igaz, hogy az esküvőn nem várhatod el, hogy veled foglalkozzanak.
Szerintem az unokatesod szülei egyreszt ahogy irtad, fontosabb dolgokkal voltak elfoglalva, masreszt fel sem merült bennük, hogy tölük varsz ilyesmit. Az unokahug es az unokatesod meg valoszinüleg nem kedvelnek, mashogy akartak szorakozni, es ilyen a jellemük, hogy ezt igy kezelik.
Egyszerüen ne ragodj mar ezen, szerintem, ez mar tegnap volt, azaz a mult. Csak egy nap volt az eletedböl, vege.
Szerintem legközelebb, ha tudod elöre, hogy erre szamithatsz es nem eri meg a kockazatot (mert hatha valami jo is kisülhet belöle!), akkor ne menj el, mert nincs olyan, hogy "muszaj", lehet kifogast talalni, ha ugy jobban erzed magad. De olyan is van, hogy valaki elmegy es elöbb hazajön valamilyen kifogassal. Vagy elmesz es nem veszed fel, legalabb igy megtudtad, hogy megsem törtent "csoda", csak az, amire szamitottal.
Bocs kedves utolsó, de látszik nem voltál még esküvőn, és sajátod tuti nem volt.
Nehogy már a pár és családja minden vendéggel foglalkozzon. AZért vannak ott, hogy jólérezzék magukat. A többiek velük örülnek.
Szépen is néznénk ki, ha a mennyasszonynak kéne rohangálni a 300 vendég között és figyelni,hogy mindenki jól érzi e magát
Ahogy írtad, már alapból sem volt túl szoros a kapcsolat köztetek. Plusz hogy nem sok kedved volt elmenni, lehet, hogy érződött is, és esetleg ők is muszájból hívtak meg, mert úgy illik rokonok közt.
Szerintem sem elvárható, hogy veled foglalkozzanak, ettől még megértem, hogy rosszul érezted magad, mert te próbálkoztál!
Az esküvőn mindig saját felelősség, hogy jól érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!