Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néztek levegőnek a...

Miért néztek levegőnek a rokonaim?

Figyelt kérdés
Hétvégén voltam egy esküvőn, ahol nem volt ismerősöm. Illetve az unokatesóm volt a menyasszony, az ő szüleit/testvérét/unokahúgát ismertem, de ennyi. Tudom nem az volt a dolguk hogy engem ugráljanak körbe, meg más dolgok is volt, de egyszerűen nem tudtam magammal mit kezdeni. Az unokahúga 1 évvel fiatalabb tőlem, vele próbáltam meg lenni, de ő vagy 15 haverját elhívta és mindig leráztak. Ha a húgától kérdeztem annyi volt a válasza hogy "aha" és ott hagyott. A szüleinek meg más dolguk volt, azt megértem. Megkérdeztem mi bajuk volt velem, és azt mondta az unokahúg, hogy nagyon stresszes volt neki az esküvő. Ehhez képest ivott mint a gödény, és a haverjaival úgy bulizott mint egy vadállat. Ez normális hogy ennyire semmibe vettek?
2011. okt. 5. 12:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az esküvő előtt is 3 alkalommal találkoztunk és nagyon lerázósok voltak. Amúgysem volt kedvem elmenni, de muszájból itt voltam, de már megbántam mert nagyon rossz volt...
2011. okt. 5. 12:17
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
gondolom senki nem azért megy egy esküvőre, hogy téged szórakoztasson. Az asztaltársaiddal nyugodtan beszélgethettél volna, csatlakozhattál volna egy beszélgető csoporthoz.Nem te voltál ott alegfontosabb.Mit kellett volna tenniük? egész este téges szórakoztatni?
2011. okt. 5. 12:26
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem érzed velük jól magad, nem kell velük nagyon találkozni.

De az igaz, hogy az esküvőn nem várhatod el, hogy veled foglalkozzanak.

2011. okt. 5. 12:31
 4/12 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem az unokatesod szülei egyreszt ahogy irtad, fontosabb dolgokkal voltak elfoglalva, masreszt fel sem merült bennük, hogy tölük varsz ilyesmit. Az unokahug es az unokatesod meg valoszinüleg nem kedvelnek, mashogy akartak szorakozni, es ilyen a jellemük, hogy ezt igy kezelik.

Egyszerüen ne ragodj mar ezen, szerintem, ez mar tegnap volt, azaz a mult. Csak egy nap volt az eletedböl, vege.

Szerintem legközelebb, ha tudod elöre, hogy erre szamithatsz es nem eri meg a kockazatot (mert hatha valami jo is kisülhet belöle!), akkor ne menj el, mert nincs olyan, hogy "muszaj", lehet kifogast talalni, ha ugy jobban erzed magad. De olyan is van, hogy valaki elmegy es elöbb hazajön valamilyen kifogassal. Vagy elmesz es nem veszed fel, legalabb igy megtudtad, hogy megsem törtent "csoda", csak az, amire szamitottal.

2011. okt. 5. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Az elso ket valaszolonak nincs igaza.Ha elhivtak es egyedul voltal adhattak volna tarsasagot,foglalkozhattak volna veled legfokepp,hogy ittak es buliztak.Egyszeru a keplet:leszarnak.Sajna neked is ezt kell tenni.
2011. okt. 5. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

Bocs kedves utolsó, de látszik nem voltál még esküvőn, és sajátod tuti nem volt.

Nehogy már a pár és családja minden vendéggel foglalkozzon. AZért vannak ott, hogy jólérezzék magukat. A többiek velük örülnek.

Szépen is néznénk ki, ha a mennyasszonynak kéne rohangálni a 300 vendég között és figyelni,hogy mindenki jól érzi e magát

2011. okt. 5. 12:46
 7/12 anonim ***** válasza:
42%

Ahogy írtad, már alapból sem volt túl szoros a kapcsolat köztetek. Plusz hogy nem sok kedved volt elmenni, lehet, hogy érződött is, és esetleg ők is muszájból hívtak meg, mert úgy illik rokonok közt.

Szerintem sem elvárható, hogy veled foglalkozzanak, ettől még megértem, hogy rosszul érezted magad, mert te próbálkoztál!

Az esküvőn mindig saját felelősség, hogy jól érezd magad.

2011. okt. 5. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem hibáztathatod őket azért, mert nem találtad fel magad. Bárhova becsatlakozhattál volna beszélgetni.
2011. okt. 5. 12:52
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező! Leosztályozták, "a személyiségedet"! ennyit érsz. A megoldást keresd ÖNMAGADBAN! Bocs, nem sértegetni akarlak, de szembe kell tudni nézni a valósággal. Ne képzelj többet, mint amennyi vagy!
2011. okt. 5. 12:56
 10/12 Andizsuzsi ***** válasza:
Most valószínűleg kapni fogok az előttem szólóktól, de nem értek veletek egyet. Ha én VENDÉG-et hívok, akkor vendégként bánok vele. Valóban nem az ifjú pár dolga, hogy foglalkozzon a vendégekkel, de azért van a vőfély, hogy gondoskodjon a vendégekről. Ha 300-at hívtak meg, akkor háromszázról. Nekem volt már esküvőm, és nagyon szégyelleném, ha valaki egymagában búslakodott volna a vendégek között.
2011. okt. 5. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!