Miért néztek levegőnek a rokonaim?
Figyelt kérdés
Hétvégén voltam egy esküvőn, ahol nem volt ismerősöm. Illetve az unokatesóm volt a menyasszony, az ő szüleit/testvérét/unokahúgát ismertem, de ennyi. Tudom nem az volt a dolguk hogy engem ugráljanak körbe, meg más dolgok is volt, de egyszerűen nem tudtam magammal mit kezdeni. Az unokahúga 1 évvel fiatalabb tőlem, vele próbáltam meg lenni, de ő vagy 15 haverját elhívta és mindig leráztak. Ha a húgától kérdeztem annyi volt a válasza hogy "aha" és ott hagyott. A szüleinek meg más dolguk volt, azt megértem. Megkérdeztem mi bajuk volt velem, és azt mondta az unokahúg, hogy nagyon stresszes volt neki az esküvő. Ehhez képest ivott mint a gödény, és a haverjaival úgy bulizott mint egy vadállat. Ez normális hogy ennyire semmibe vettek?2011. okt. 5. 12:16
11/12 anonim válasza:
Ahogy elnézem, minden válaszban van valami igazság. Egyik oldalon is, másikon is.
Valami hasonló helyzetben egyszer én is voltam, igaz, nem esküvőn, hanem érettségi találkozón. Valahogy nagyon egyedül éreztem magam.
Ezért vacsora után, amikor már nem volt olyan feltűnő, szépen fogtam magam és a lehető legészrevétlenebbül hazamentem. Később a kutya nem kérdezte, hova tűntem olyan hamar. Van ilyen, rosszul esett, de még rosszabb lett volna végigülni a bulit, és nézni ahogy mások jól elvannak egymás társaságában.
12/12 anonim válasza:
Velem is volt ilyen hasonló, sok unokatestvérem meg még egyéb velem hasonló korúak voltak ott de csak az unokabátyámmal jöttem jól ki meg annak a barátnőjével meg még egy csajjal a többi rokonom engem semmibe vettek én nagyon nem foglalkoztam velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!