Most mit tegyek? A rokonaim kihasználják édesanyám jóindulatát.
Nagybátyám súlyos beteg lett, azt mondták, hogy menthetetlen. Az orvos javasolt egy szert, de nagyon drága. Édesanyám eddig fizette, de legutóbb azt beszélték meg, hogy felesben fizetik. Nagybátyám felesége most kapott munkát, 100 fölött keres, de még most sem fizették ki édesanyámnak a szer felét.
Anyukám ma sírt, hogy "Így legyen jószándékú, segítőkész az ember." Annyira sajnálom, mert mindig is kihasználták, de hát ketten voltak testvérek, és ezt nézi...Nagybátyámék is felköltöztek Pestre, hogy hú de jó lesz, van kocsijuk, mégis én vittem el nekik a gyógyszert, jópár óra utazással.
Én nem keresek sokat, a nagyrészét hazaadom, de emiatt is fél évig veszekedtem anyukámmal, mert nem akarta elfogadni...
Mit tegyek? Szólni biztos nem fog nekik, de én meg nem fogom hagyni, hogy legközelebb is ő-mi fizessük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!