Miért van az, hogy a mi családunkat mindig kihasználják? Nem értem!
Anyum kint dolgozott Ausztriába 5 évvel ezelőtt(cseresznyeszedés..stb.)Megismerkedett egy nála fiatalabb nővel,meg a nőnek a férjével.A nő terhes lett,aztán megszülte a lányát(aki most 5 éves).A férj azóta messzebb dolgozik,a feleségét 1 hónaponta látja(1 hétre jön haza általában).Amikor kimegy dolgozni a férj,a nő mindig többet csavarog,keveset főz(vagy sokszor egyáltalán nem).És átjönnek hozzánk,de csak akkor,ha kell neki valami.Vagy hívásra.Gyakran hívtuk át,és mi is átmentünk hozzájuk.Anyum mindig adott nekik valamit(azért mert apám lenyírta a kertjében a gazt a zöldségekkel együtt),és elég sokszor volt az,hogy még oktalanul is adott nekik anyám kaját.Volt,hogy átjött a nő a kislányával,aztán a kislánynak adtunk kaját meg a nőnek is.Nem irigyeljük senkitől a jót,de mindig minket csak kihasználnak.Most jöttem rá,hogy ez a nő is csúnyán kihasznált minket!Van egy barátnője(EGY!),akihez átviszi a kislányt néha(ovistársa van ott),és akkor az az ovistárs is átjön a kislányhoz.Ez természetes ugyan,de azt állította nekem anyámnak a "barátnője",hogy ő azért viszi oda a kislányát,mert máshova nem tudja rakni..HOLOTT NÁLUNK IS ELTUDNA LENNI A KISLÁNY,és sokszor itt is volt,és jól érezte magát.A másik meg az,hogy a drága keresztanyám se tolja máskor ide a pofáját,csak akkor,mikor neki nincs cigije,aztán anyámét meg mamámét szívja.Meg persze mikor az unokájára kell vigyázni,mert megunta.Én már a Művésznőknek az első sorból tapsolok:a hazudozás,a mások ellen uszítás,a kihasználás című műsorszámokat már elég sokszor gyakorolták.
És persze tovább is mesélhetnék még a kihasználásokról,a hazudozásokról,de nem akarom még jobban felidegesíteni magam..:) én egy alapvetően erős és nyugodt természetű lány vagyok,de ez már sok nekem is..:S
Akkor ne vigyétek. (vagyis Anyukád). Tanuljon meg nemet mondani, mert ha nem teszi, mindig ki fogják használni az olyanok mint az a nő.
(2. válaszoló voltam)
Érdekes, hogy mindig a nők hagyják magukat kihasználni, és mindig a nők a nőket használják ki....
Anyud és te mondjatok NEMET! És kérjetek ti tőlük szívességet! ha nemet mondanak, vagy hárítanak, abból tisztán lehet látni, hogy csak kihasználni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!