Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sem szeretnek...

Szerintetek sem szeretnek engem a rokonaim, a családom?

Figyelt kérdés

Apumnak 2 testvére van. Az egyiknek egy lánya, 8 évvel fiatalabb,mint én, én 18vagyok.

A másiknak nincs gyereke. Ez a másik éveken át potom ajándékokat adott nekem szülinapomra-egyáltalán mikor eszébe jutott, viszont az unokatesómnak nagy dolgokat,értékes cuccokat és pénzt. Mindenféleképpen támogatja őt. A nagyszüleim - apum részéről - ugyanúgy, többet törődnek vele, róla példázkodnak(bár kisebb szerintük sokkal jobb mindenben,mint én, legalábbis ezt éreztetik). Nekem ritkán mondják,hogy szeretnek,neki gyakran.

Ti is úgy gondoljátok, hogy nem szeretnek engem, vagy mert kisebb azért foglalkoznak vele többet?

Nagyon érdekelne a véleményetek.

2011. márc. 24. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem féltékeny vagy kissé a többi gyerekre.Amikor nekik vesznek vmit vagy mondják h szeretik őket sokkal jobban figyelsz,mint mikor veled történik ugyanez...szerintem...
2011. márc. 24. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem ezt mondd meg a szüleidnek. ők lehet, h nem mondják meg h nem szeretünk kicsilányom, de látod raktuk, ha van vmi. vagy pl zárkózz be a szobádba és ha "érdekled" őket akkor bszélnek majd veled.

sok sikert. sajnállak :S 14/L

2011. márc. 24. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy mivel te 18 vagy ő meg 10 azt hiszik, nem esne jól neked néha egy kis szeretgetés, mert úgyis nagyfiú/nagylány vagy :/
2011. márc. 24. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
azért mondják neki többször hogy szeretlek, mert ő még kicsi.. te már nagy vagy, elég ha 1-2x elmondják,te már tudod(legalábbis tudnod kéne) hogy ígyvan. a kicsikkel tény,hogy többet foglalkoznak, de attól ugyanúgy szeretnek téged is szerintem.
2011. márc. 24. 18:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem csak a ''szeretlek'' szóról van szó,hanem a többiről is.

Na jó,most már 18 vagyok, de voltam kisebb is,és mindig így volt.

Még egy példa.

Elsírtam,hogy mennyire tetszik egy pulcsi,de a szüleimnek nem volt rá pénze,senkit sem érdekelt, viszont neki vásároltak új ruhákat,pedig a szekrényéből csak úgy folytak ki az újabbnál új ruhák.

Vagyis ha a nagybácsim, és a nagyszüleim hozzám így viszonyultak már akkor...ezért érzem azt.

amúgy nem csak tetszett,nagy szükségem is lett volna rá.

2011. márc. 24. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
najó, ez a fajta megkülönböztetés már igencsak csúnya :S
2011. márc. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!