Szerintetek sem szeretnek engem a rokonaim, a családom?
Apumnak 2 testvére van. Az egyiknek egy lánya, 8 évvel fiatalabb,mint én, én 18vagyok.
A másiknak nincs gyereke. Ez a másik éveken át potom ajándékokat adott nekem szülinapomra-egyáltalán mikor eszébe jutott, viszont az unokatesómnak nagy dolgokat,értékes cuccokat és pénzt. Mindenféleképpen támogatja őt. A nagyszüleim - apum részéről - ugyanúgy, többet törődnek vele, róla példázkodnak(bár kisebb szerintük sokkal jobb mindenben,mint én, legalábbis ezt éreztetik). Nekem ritkán mondják,hogy szeretnek,neki gyakran.
Ti is úgy gondoljátok, hogy nem szeretnek engem, vagy mert kisebb azért foglalkoznak vele többet?
Nagyon érdekelne a véleményetek.
szerintem ezt mondd meg a szüleidnek. ők lehet, h nem mondják meg h nem szeretünk kicsilányom, de látod raktuk, ha van vmi. vagy pl zárkózz be a szobádba és ha "érdekled" őket akkor bszélnek majd veled.
sok sikert. sajnállak :S 14/L
Nem csak a ''szeretlek'' szóról van szó,hanem a többiről is.
Na jó,most már 18 vagyok, de voltam kisebb is,és mindig így volt.
Még egy példa.
Elsírtam,hogy mennyire tetszik egy pulcsi,de a szüleimnek nem volt rá pénze,senkit sem érdekelt, viszont neki vásároltak új ruhákat,pedig a szekrényéből csak úgy folytak ki az újabbnál új ruhák.
Vagyis ha a nagybácsim, és a nagyszüleim hozzám így viszonyultak már akkor...ezért érzem azt.
amúgy nem csak tetszett,nagy szükségem is lett volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!