Ennyire lenéznek a mellem miatt! MIt tegyek?
engem meg azért aláztak meg sokáig a lányok, mert sokáig szűz voltam. hát ilyen gonoszak vagytok :)
remélem ez jó lecke volt arra, hogy soha senkit ne csúfolj semmiért!
14 évesen nincs melled, semmi baj! nekem 19 évesen nincs...:S ne aggódj emiatt, én már kezdek hozzászokni.
ezek nem barátok, akik csak a külsőd miatt szeretnek, a barátok azok akiket a belsőd érdekel...:)
Nekem is beszólogattak a haverjaim de csak poén szintjén de az mondjuk nem zavart...nálad más a szitu sajnállak :S annyit tehetsz h nem foglalkozol velük és menj el onann vagy vissszamondod nekik hogy na és mi van akkor :D vagy legalább nem fog lógni...stb :)
17/L
Én 21 éves vagyok és még gyakorlatilag most sincs mellem. Jó...bevallom egy kicsi van, de vizes borogatással elmúlna azt hiszem:P
Hidd el engem is csúfoltak, de nem érdekel...persze akkor nem esett jól. A nagymellű barátnőim kicsi melleket szeretnének, a kicsi mellűek nagy melleket, az élet nem igazságos:P
Lehet, hogy gimiben vagy 8. ban ez a legfontosabb, de később biztosan nem. Nekem sem volt 5-8 ban "barátom" rám se néztek a fiúk, mert "lapos" voltam.
Most meg már négy éve van egy kiegyensúlyozott párkapcsolatom és a páromnak így tetszem ahogy vagyok. Mindig azzal vigasztal, hogy 70 évesen legalább nem fogom letaposni a melleimet amikor kilépek a kádból:)))
A nagymellű, csinibaba volt osztálytársaim meg játszák a K-t nincs egy normális életük. Én inkább kis mellel boldogan:)
Fel a fejjel
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!