A családom miért nem áll vitákban/konfliktusokban mellém? , sőt, pont ellenkezőleg - ellenem áll
példa:
a párom féltékeny, uralkodós típus
egyszer látták az arcomon, hogy kivagyok bukva, mondtam, veszekedtünk, majd elmúlik
erre: "ne veszekedjél már vele, olyan jóravaló ember."-mamámtól
aztán a párom azt is tiltja, hogy egy vitamint megvegyek magamnak.
erre apa: "nem vitaminokat kell szedni, hanem rendesen kell enni"
vagy ráhajtott a páromra tesom bnője, mire tesom: "halucinálsz, nem vagy normális a bnőm nem olyan!"
miért kapom én ezeket a saját családomtól?
már felvilágosítottam
addig eljutottam, hogy kikönyörögtem egy vitamint, hogy megvehessek magamnak
arról, hogy ez nekem fáj és rossz, eltereli a témát, sajnáltatja magát, hogy azt akarja hogy béke legyen köztünk, rossz, hogy veszekszünk
de ugyanúgy nem érdekli ha fájdalmat okoz, csak maradjak csendben, hogy ne legyen veszekedés
de most nem is a kapcsolatom frusztrál inkább, hanem hogy még a CSALÁDOM is ilyen velem!
1. a bántalmazó fajták is elbűvölőek kifelé
2. régimódi
3. elfogult
kikönyörögted, hogy vitamint vehess? ...nyuszika, felnőtt nő vagy, fogod a saját kereseted és megveszed magadnak a vitamint
ha vagy olyan birka, hogy nincs önálló kereseted egy pasi mellett, akkor meg tűrd el, hogy megmondja, mit vehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!