A tanárok mellé állt az anyám nem mellém. Jogos?
Figyelt kérdés
Feleltetett matekbol az a nő, és direkt nehéz anyagból feleltetett, pedig tudja, hogy nem az erősségem a matek. Nem is mondtam végig, azt mondta nem írja be, de még is beírta az 1est. A tzre is több mint 1 órát tanultam, és még is 2es lett.:S És akk még tanárnak áll feljebb! Tesiböl is azért kaptam 2est, mert nem bírja a tanár a képemet, és ezt így megmondta, holott 1 láyn aki felpofozta, az 5öst kapott. És neki meg bírja a képét??? Amugy 8.os vagyok, 3 hét van még a suliból, első félévbe sokat tanultam, már csak ritkán, de akkor is.. Meg azt hiszik, hogy én okos vagyok, közbe pedig nem, mindkét szülőmnek 8 általánosa van. És akkor folyotn azt mondják, hogy én okosabb is lehetnék, ha kihoznám magamból. És anyám ma melléjük ált!! De ugye h nem volt jogos?????2011. máj. 23. 16:28
2/50 A kérdező kommentje:
H.ülye k.öcsögög!!! r.ák a fejét az öszesnek!! :@:@
2011. máj. 23. 16:32
3/50 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy nem bírják a képedet... :)
4/50 anonim válasza:
Legtöbb suliban ez így van de ha mész középbe ott csak nehezebb lesz, bár szerintem nem jogos hogy anyád a tanár mellé áll és nem melléd. De ez függ a hozzá állásodtól is mert amit leírtál abból nagyon nem tudom ki következtetni.
5/50 anonim válasza:
Szép is lenne, ha mindenkit csak abból feletetnélek, ami az erőssége! Olyan nincs,hogy nem az erősségem, akkor ne írják be az egyest!
De igaza van az elsőnek, majd rájössz!
6/50 sz12 válasza:
Egyetértek az elsővel. Idővel rá fogsz jönni.
Nem hiszem, h azért van csak 8.általánosuk mert annyira hülyék voltak h sehova se vették fel, hanem mert biztos nem tehették meg, h továbbtanuljanak.
7/50 anonim válasza:
Látom, a moderátorok kijavitották a kérdést.Csak azt nem értem, hogy sok normális kérdést más okokból törölnek, akkor ezt miért hagyták bent?!Örök rejtély...
8/50 anonim válasza:
Most ez kinek szólt,az első válaszolónak? :D Lehet,hogy jogos,bár én utálom az összes tanárt és megértelek!!
9/50 anonim válasza:
Első vagyok. Hidd el nekem, a legjobb, ha elfogadod, és tanulsz tovább, főleg a GyK oldal helyett:-)
10/50 anonim válasza:
Hát az egy órányi tz-re tanulást nem nevezném soknak... A tesi tanárnál lehet, hogy igazad van, ahhoz jobban kéne ismernem a sztorit, hogy ítélni tudjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!