A tanárok mellé állt az anyám nem mellém. Jogos?
Most nem azért,de én nem bírom elhinni,hogy ilyen gyökér emberek vannak,és ilyen stílusban kell írni. Úgyhogy olvasgatva a kérdező kommentjeit,egyre biztosabb voltam abban,hogy ez csak kamu,és valaki unatkozó emberke szivatja itt a népet.
Aztán láttam,h roma vagy. Így már minden világos. De azt nem értem,hogyha tényleg roma vagy,akkor miért hiszed azt,hogy akár téged,akár bármelyik rokonodat sittre fogják vágni,ha megverik a tanáraidat. Még nem tűnt fel,h mindenki fél a fajtádtól? Cigányokat nem küldenek csak úgy sittre,mert az UGYEBÁR negatív diszkrimináció lenne...
Érdemben nem fűzök a kérdésedhez hozzá semmit,mert mindent leírtak az előttem szólók....
Jah,és csak hogy megnyugtassalak: nem kell neked se érettségi,se diploma,se semmi,mert úgyis kapod majd a magas összegű segélyt meg az ingyen lakást. Én ezt nem is sajnálom tőled,cserébe viszont egyet kérek: NE SZAPORODJ!!!! (úgyis a fogamzásgátló is ingyen van nektek....)
"És akkor folyotn azt mondják, hogy én okosabb is lehetnék, ha kihoznám magamból."
"Könyü nektek , mert van sok pénz, de nekem, akinek a szülei is azt mondják, hogy ne tanulj, hát k.va jó!!! És nem vagytok a helyembe, a családtagjaim és kinéznek má mert annyit tanulok, azok folyton buknak, de én csak tanulok tanulok tanulok.."
Hogy is van ez most? Elég ellentmondás a kettő...
mekkora nyomorék vagy, istenem
az a baj veletek cigányokkal, hogy akkora beképzelt bunkók vagytok, meg miaz, hogy megveritek a tanárt? száljál már viiszza a földre, légy szíves. ha mindenki csak abból felelne, ami megy neki, akkor mindenki kitűnő lenne. Én sem értem a matekot, 3as lettem belőle, teljesen jogosdan, nem megyek pattogni, hogy miért lett hármas, mert tudom, hogy a hülyeségem miatt (gimi) attól mert én összeadni tudok pl, attól még az anyagot fogja kérdezni te gyökér
aztán tessék dolgozni, nem az adófizetők pénzén, mert anyumék nem azért dolgoznak, hogy az ingyenélőket elztartsák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!