A tanárok mellé állt az anyám nem mellém. Jogos?
Gazdag leszel te,egy ilyen gyerek?Majd megnézzem 10 év múlva ott fogsz csövezni a Városközpontoknál, és majd akkor belegondolsz ,hogy bárcsak jobban tanultál volna vagy bárcsak.Én-is a tanárok mellett álltam volna mivel jogosan mondták azt ,hogy lehetnél jobb tanuló is csak nem meg tanulni hanem meg kell érteni a matekot.
Gondolkozz el ezen.
Nem bántani akarlak, de az hogy több mint egy órát tanultál matekra, az nagyon nem sok.
Én már nem is órában, hanem napban mérem a tanulást.
Ha nehézségeid vannak, akkor a tanárod is lehet h segít, vagy egy osztálytársad esetleg.
Én anyukám is csak kényszerből végezte el a gimnáziumot (és nem is túl jól) mégis egyetemre járok.
Tényleg nem megy úgy, mint annyak az ismerősomnek, akinek a szüleinek sokkal magasabb fokú tanulmányai vannak mint az enyémeknek, de ha nekem lesz gyerekem, akkor én már jobban mögé fogok tudni állni.
Szüleid lehet h csak 8 általánost végeztek, de megmutathatod nekik, mindenkinek, a tanáraidnak, hogy neked a gimnázium is menni fog.
A tanár meg sajnos abból feleltet amiből akar.
Én múltkor ugyan azt válaszoltam a dolgozatban egy kérdésre mint egy másik csaj, ő max pontszámot kapott, én meg 0-át....
azt ne felejtsd el h mindenki saját maga miatt tanul.
engem sem cseszeggetek soha mégis egy elég komoly fősulira járok, (hozzáteszem , hogy a szüleim nem érettségiztek le).
és valakinek elég 1 óra tanulás valakinek sokkal többet kell egy jobb jegyért tanulnia..
és nem a tanárokat kell megverni azért ha nem olyan jegyet ad mint amilyet szeretnél hanem többet és mégtöbbet kell tanulni.
A tanár abból feleltet, amiből akar. Ha nehézből, akkor nehézből. Nem az erősséged? Hát ez nem így megy aranyom. Majd a főnöködnek is azt mondod a munkahelyen, hogy nem csinálod meg a könyvelés, mert nem az "erősséged"?:D
1 óra témazáróra tanulással meg ne csodálkozz, hogy kettest kaptál. Én fél napot tanultam tz-re úgy, hogy nem volt ismeretlen az anyag, mert óráról órára készültem. Egyetemen meg 3 hetet tanulok néha egy-egy komolyabb vizsgára, na erre varrjál gombot. Kicsit vegyél vissza az arcodból, ja és nincs igazad.
Csak engem emlékeztet a kérdező Szméagolra?
-Szegény kici Szméagolt mindenki bántja mert gyűlölik... de majd kiszúrjuk a kisz szemüket úgy ám drágaszágom...-
AnyámxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!