Beteg vagyok és úgy érzem a párom nem áll mellém. Mi lenne a helyes ilyenkor?
Párom szerzett nekem náluk munkát, 1 hónapja, de közben beteg lettem, (hormonzavar) folyton rosszul vagyok, hányok, szédülök össze esek, vizsgálatok sora vár rám, ő meg közölte kidob, mert nem fog bent magyarázkodni mi lett velem.
Nem igen tudom mivan ilyenkor. (diákmeló lett volna).
Ha valóban így van akkor szerintem egyértelmű...
Amúgy ne várd meg míg kidob, add meg magadnak és az önbecsülésednek azt az örömet, hogy te dobod ki ezt a tapintatlan embert.
Képzeld magad a párod helyébe.Nagy nehezen szerzel munkát a párodnak,mert megbízhatónak tartod,és ezt el is mondod a főnöknek.Ők megbíznak benned így adnak esélyt.A párod pedig lebetegszik,és bár garanciát vállaltál érte minden baja van,nem megy dolgozni.A főnök nem a párodra,hanem rád fog rossz szemmel nézni,és megbízhatatlan leszel,mert olyan embert vittél oda aki nem is becsüli a munkát..Ebben az esetben neked kellemetlen,mert neked kell magyarázkodnod..
Sajnos előfordul,hogy az ember pont akkor betegszik meg..de ha őszinte akarok lenni..a hormonzavar az nem egyik-napról a másikra jövő betegség mint a megfázás..Ha már az elején tudod,hogy hormonzavaros vagy,nem kellett volna kérned a párodat hogy szerezzen melót neked.
Na én ezért nem viszek senkit be a céghez..Nem tartom senkiért a hátam.
Szia!
Ha a párod ennyire nem érdekli mi van veled akkor nem érdemli meg, hogy vele légy. A főnők tudja, hogy beteg vagy, kérj igazolást az orvostól és mutasd meg neki, hogy nem lógsz, hanem beteg vagy, és azért nem mész dolgozni.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!