Ennyire lenéznek a mellem miatt! MIt tegyek?
Nekem sincs túl sok, pedig már esélyem sincs rá a korom miatt, hogy nőjön.
Viszont én elejét vettem a csúfolódásnak azzal, hogy saját magam kezdtem el viccelődni vele, hogy "engem bezzeg orrba vág a lengőajtó", "ha mellbe akarsz vágni, akkor célozz pontosan, mert kicsi a támadási felület" és társai.
Mivel így már nem volt vicces, kifogtam a szelet a vitorlájukból és abbahagyták. Ha mégis mondott valaki valamit, akkor rákontráztam. Gyorsan le lehet így szoktatni az embereket, ha elveszed a játékukat.
Sőt, kifejezetten alacsony is vagyok (154 cm), azzal is viccelődtek, ugyanezt használtam akkor is. Igen, gyerekboltban vásárolok, igen más a levegő itt, igen létráznom kell, sőt, magas idegenekkel jól lehet ismerkedni a boltban, ha a felső polcról kellene valami. Ha székre állok, akkor új perspektívából látom a világot.
De a mellre visszatérve, néha még a férjem is viccelődik vele, pedig ha annyira zavarná, akkor nem lenne a férjem. Egyszer a zoknikat pakolta el, odafordult hozzám: "Ezeket ugye a melltartókhoz tegyem, mint optikai tuningot?"
"Nem drágám, az alsógatyáidhoz, hogy igazán nagy kannak tűnj."
utolsónak: :D :D :D nagyon jó volt a zoknis válasz :D
kérdező: közöld velük, hogy két szülés után neked nem fog a térdedig lógni az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!