Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom azt mondta, hogy ne...

Anyósom azt mondta, hogy ne vigyük oda a gyerekeket, mert féltik a lakást, inkább ők jönnek látogatni, de igazából nem jönnek?! Akkor csak leakart rázni minket?

Figyelt kérdés

Nem rosszak a gyerekek, csak kicsik, 8 hónaposak, apósnak meg mindene a tv és hifi rendszer.

Ez 3 hónapja volt.

2022. jan. 8. 09:14
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
60%

És? Nem mindenkinek a gyerek, babuci a szeme fénye.

Én sem szeretem őket, és elviselem, persze, ha nagyon muszáj, de ne sózzák rám őket, pl, mert az már nem oké.

De amikor folyamat azt kell lesni, hogy mit rombolnak le "véletlenül", na az már felejtős. Márpedig azt kell, vagy kiveri a hisztit, stb.

2022. jan. 9. 07:17
 42/50 anonim ***** válasza:
55%
Ja, és mi az, hogy én tegyem gyerekbiztossá a lakást? Miért? Nem, nem 10 perc, mint egyesek szerint...
2022. jan. 9. 07:18
 43/50 anonim ***** válasza:
35%
Pontosan, itt nem arról van szó, hogy anyósék nem akarják az unokákat látni, velük lenni, csak nem nálunk.Nyílván néha, alkalakkor náluk is, de nem mindig.Nem lesz minden hétvég a szülőkhöz megyünk ebédre.Nincs ezzel gond.
2022. jan. 9. 07:19
 44/50 anonim ***** válasza:
40%
Persze, ha a nagyszülőt nem érdekli az unokája, az rendben van, de ha például a kérdező nem vinné őket, akkor egy szar szemét lenne... Az a drága kettős mérce.
2022. jan. 9. 09:20
 45/50 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon aranyos lehet a mama! Nem hiszem,hogy sűrűn mentetek volna ahogy írtad is. Még ha heti 1×is az sem sok, akkor meg nem ki lehet bírni, hogy kicsit összepakoljon a gyerekek után? Az unokái könyörgöm 🤦‍♀️
2022. jan. 9. 12:20
 46/50 anonim ***** válasza:
46%

És ki mondta hogy bárkinek is legyen a babuci a szeme fénye meg hasra kell esni a gyerekektől? 😀 Ki és hol írt ilyet ebben a kérdésben, hogy az a baj, hogy anyósék nem ugrálják körbe a gyerekeket?

Szimplán csak furcsa hogy a gyerekem gyerekére, aki családtag végtére is, azt mondom ne jöjjön hozzám. Nem kell anyosnak vigyázni rá, sőt, szerintem az se elvárható hogy bababiztos legyen a lakás pár látogatás miatt, mert figyeljen az anyja meg az apja a gyerekre idegen helyen. Nekem nincs gyerekem, és nem fogok én se pakolni fel órákat mielőtt gyerek jön hozzánk, hogy vajon mi a veszélyes rá, majd a szülei odafigyelnek rá.

Senki nem irt olyat hogy mindenki ugralja körbe a “babucit”. De nyilván korábban is látogatták az anyósékat a kérdezőék, és most akkor ha a gyerekek nem mehetnek akkor addig passzolják le őket? Vagy innnetol csak járjon a férj?

2022. jan. 9. 16:31
 47/50 anonim ***** válasza:
84%

Én azt vettem észre (a saját családomban is meg a környezetemben is), hogy az a generáció nem nagyon szeret beállítani csak úgy, meghívás nélkül.

Szóval szerintem próbáljátok meg 1x áthívni őket ebédre. Ha akkor is leráznak valamivel, akkor csak simán nem kíváncsiak rátok.

2022. jan. 10. 11:14
 48/50 anonim ***** válasza:
62%
Igen, hívd át őket! Én nem vagyok öreg, de szerintem kifejezetten tahóság hívatlanul odaállítani, akkor is, ha családtag az illető.
2022. jan. 10. 11:34
 49/50 anonim ***** válasza:
15%
mit nem adtam volna egy ilyen anyóséért!
2022. jan. 22. 09:14
 50/50 anonim ***** válasza:
75%

Én amondó vagyok,hogy ha nem akarják nem kell ezt erőltetni címszóval,hogy a gyerek miatt..

Semmit nem veszít,ha nem ismeri a nagy szüleit vagy nem találkozik velük olyan sokat.Inkább akkor keressék és várják a babát,ha azt valóban jó szívvel és szeretettel teszik nem akkor amikor te ki nyavalyogtad,hogy had menjetek me' nem fogja ismerni a gyerek a zsembes nagyit akinek szent a hifi meg a tv..

Aki nem kíváncsi rád azt nem kell zaklatni.

Alapjáraton nem is kell,hogy bárki szentnek tekintse a gyereket aki nem az övé,de egy nagymamától és nagypapától messze furcsa dolog,hogy nem akarják az unokát a lakásban tudni,mert hogy az majd rongál.

Egy 8 hónapos? Hagyjuk már,más van ott csak egyszerűbb ezt mondani.

Vedd észre,ha valahol nem vagy kívánatos vendég és ne tolakodj oda.Neked is és a gyereknek is rossz,ha a felesleges stresszt nem erőlteted magatokra.

2022. jan. 22. 17:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!