Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom azt mondta, hogy ne...

Anyósom azt mondta, hogy ne vigyük oda a gyerekeket, mert féltik a lakást, inkább ők jönnek látogatni, de igazából nem jönnek?! Akkor csak leakart rázni minket?

Figyelt kérdés

Nem rosszak a gyerekek, csak kicsik, 8 hónaposak, apósnak meg mindene a tv és hifi rendszer.

Ez 3 hónapja volt.

2022. jan. 8. 09:14
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
65%

"Nem az zavar, hogy mi nem mehetünk, hanem, hogy a gyerekek sem ismerik a nagyszüleiket így."

Ez majd akkor zavarjon, ha évekig nem mennek. Valószínűleg anyósék nem akarnak babázni. Majd ha lehet a gyerekekkel játszani, akkor majd mennek.

2022. jan. 8. 10:56
 12/50 anonim ***** válasza:
68%

Wow, milyen reakciók...

Hát, ööö...

Szerintem meg az unokáikról van szó. Szomorú, hogy egy tárgy épsége fontosabb. De még inkább az, hogy erre csak kifogasként hivatkoztak. Igazából nem kíváncsiak annyira az unokákra.

Nekem ez jön le sajnos. De kívánom, hogy változzon a helyzet!

2022. jan. 8. 10:57
 13/50 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, az emberek jó része nem tud mit kezdeni a kisbabákkal, de ha már beszélnek, akkor érdeklik őket. Semmiről nincsenek lekésve se a gyerekek, se a nagyszülők.
2022. jan. 8. 10:58
 14/50 anonim ***** válasza:
57%
De ismerhetik, nem csak náluk lehet találkozni velük.Nagyobbak lesznek bizton szívesen viszik Őket programokra.Őket is meglehet érteni, idősebbek, nem akarnak rumlit a lakásban.Ők már túl vannak azon, hogy gyerekek vannak.Most még kicsik, de 1 év múlva már pont pakolós korban lesznek, most jobb letisztázni a dolgokat.Apósod meg még jó, hogy félti az elektronikai cuccait, ne már hogy Ő alkamzakdjon az unokák miatt.
2022. jan. 8. 11:02
 15/50 anonim ***** válasza:
74%

"Igazából nem kíváncsiak annyira az unokákra."

És akkor mi van? Semmi. Az anyósom sem kíváncsi túlzottan az unokáira, nem egy tipik nagymama típus. Szereti őket (talán), de nem tud mit kezdeni velük.

2022. jan. 8. 11:04
 16/50 anonim ***** válasza:
26%
Igen, érdekesek a válaszok. Ha mondjuk a nagyi a mostohaanyád lenne, akkor ő lenne a szemét ribi. Így, hogy az édes szülője egyikőtöknek (most épp a párodnak az anyja, de ez tökmindegy), most persze teljesen természetes, hogy nem érdeklik őket az unokák. (Az "idegent" ha nem érdekli a párja gyerekének a gyereke, az már szemét persze, az idegen gyerekért oda kellene lenni, gyk szerint, szóval jó a kettős mérce.)
2022. jan. 8. 11:06
 17/50 anonim ***** válasza:
82%

"Kérdező, az emberek jó része nem tud mit kezdeni a kisbabákkal, de ha már beszélnek, akkor érdeklik őket. Semmiről nincsenek lekésve se a gyerekek, se a nagyszülők."

Nem lesz már hova kötődni, az a baj. Ezt én is eljátszottam férj gyerekének az ikreivel, 7 évesek, de semmi kötődés nálam, akár a szomszéd lány gyerekei is lehetnének. Engem mondjuk nem izgat, de azért ezzel a "majd ha nagyobb lesz és lehet vele mit kezdeni" című dologgal csak óvatosan.

2022. jan. 8. 11:07
 18/50 anonim ***** válasza:
21%
Ez rajtad múlt utolsó: nyilván nem szántál rájuk időt-figyelmet a későbbiekben sem, de hát van akit egyszerűen nem érdeklik a gyerekek, ezzel sincs baj.
2022. jan. 8. 11:13
 19/50 A kérdező kommentje:
#14 Írtam, hogy semmi gond azzal, hogy félti a cuccait és, hogy inkàbb ne menjünk.
2022. jan. 8. 11:18
 20/50 anonim ***** válasza:
86%
Hívd fel őket és hívd át őket egy hétvégére (mármint egy délutánra). Ha az első időpont nem jó, mert éppen programjuk van egyeztessetek egy másikat így kiderül, hogy mennek-e vagy sem.
2022. jan. 8. 12:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!