Anyósom azt mondta, hogy ne vigyük oda a gyerekeket, mert féltik a lakást, inkább ők jönnek látogatni, de igazából nem jönnek?! Akkor csak leakart rázni minket?
Nem rosszak a gyerekek, csak kicsik, 8 hónaposak, apósnak meg mindene a tv és hifi rendszer.
Ez 3 hónapja volt.
"Nem az zavar, hogy mi nem mehetünk, hanem, hogy a gyerekek sem ismerik a nagyszüleiket így."
Ez majd akkor zavarjon, ha évekig nem mennek. Valószínűleg anyósék nem akarnak babázni. Majd ha lehet a gyerekekkel játszani, akkor majd mennek.
Wow, milyen reakciók...
Hát, ööö...
Szerintem meg az unokáikról van szó. Szomorú, hogy egy tárgy épsége fontosabb. De még inkább az, hogy erre csak kifogasként hivatkoztak. Igazából nem kíváncsiak annyira az unokákra.
Nekem ez jön le sajnos. De kívánom, hogy változzon a helyzet!
"Igazából nem kíváncsiak annyira az unokákra."
És akkor mi van? Semmi. Az anyósom sem kíváncsi túlzottan az unokáira, nem egy tipik nagymama típus. Szereti őket (talán), de nem tud mit kezdeni velük.
"Kérdező, az emberek jó része nem tud mit kezdeni a kisbabákkal, de ha már beszélnek, akkor érdeklik őket. Semmiről nincsenek lekésve se a gyerekek, se a nagyszülők."
Nem lesz már hova kötődni, az a baj. Ezt én is eljátszottam férj gyerekének az ikreivel, 7 évesek, de semmi kötődés nálam, akár a szomszéd lány gyerekei is lehetnének. Engem mondjuk nem izgat, de azért ezzel a "majd ha nagyobb lesz és lehet vele mit kezdeni" című dologgal csak óvatosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!