Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom azt mondta, hogy ne...

Anyósom azt mondta, hogy ne vigyük oda a gyerekeket, mert féltik a lakást, inkább ők jönnek látogatni, de igazából nem jönnek?! Akkor csak leakart rázni minket?

Figyelt kérdés

Nem rosszak a gyerekek, csak kicsik, 8 hónaposak, apósnak meg mindene a tv és hifi rendszer.

Ez 3 hónapja volt.

2022. jan. 8. 09:14
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
79%

A 20-as felvetése jó.

Lehet, hogy azt várják, hogy hívjátok át őket. Sokan nem szeretnek meghívás nélkül menni egy kisgyerekes családhoz.

2022. jan. 8. 12:53
 22/50 anonim ***** válasza:
84%

"Nem szedtek szét semmit se akkor, se most, csak figyelni kellett"

Gondolom nem akarnak figyelni. Sokan vannak úgy vele hogy felneveltek már x gyereket és szeretnének nyugiban lenni, nem unokázni.

Lehet fáj a derekuk, gerincük stb, nem tudnak úgy ugrálni, lehajolgatni a gyerekhez.

Végülis tök mindegy mi az ok, ha kimondták hogy ne vidd akkor nem kéne erőltetni. Lehet a "majd elnézünk" dolgot úgy értették, hogy fél évente 1x.

Vagy tényleg arra várnak hogy áthívd őket. Próbáld meg, hívd fel őket hogy átjönnek-e mondjuk a jövő héten valamikor?

(azért írtam ikyen tág időpontot, hogyha nemet mondanának, hárítanának akkor lehet következtetni hogy tényleg nem akarnak menni)

2022. jan. 8. 13:30
 23/50 anonim ***** válasza:
15%
7-es! De azért te is voltál gyerek, nem?
2022. jan. 8. 13:33
 24/50 anonim ***** válasza:
90%
Nézd a jó oldalát, legalább nem kell készülni a látogatásra.
2022. jan. 8. 13:53
 25/50 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk egyszer volt fent kisgyerek. 1-2 éves lehetett. Ugrásra készen álltam mint egy vadászkutya, mikor ver le valamit. Természetesen az anyja nem szólt rá. Én meg mondtam, hogy szeretem a tisztaságot és a rendet. Életem leghosszabb 1,5 órája volt, alig vártam hogy elmenjenek. Azóta nem engedek fel gyereket. Nem fogok a saját lakásomban izgulni, mikor tör valami ripityára, stb. Teljesen megértem hogy féltik a cuccaikat.

Lehet hogy te szereted a gyerekeket, de mások nem, így én sem. A nagyszülőknek sem kötelező szeretni őket, ledolgoztak egy életet, nyugit szeretnének, és nem azt nézni hogy törnek-zúznak a gyerekeid. Ezt el kell fogadni, ez van.

2022. jan. 8. 14:02
 26/50 anonim ***** válasza:
77%

23-as

Igen, mindenki volt gyerek. Attól még nem kötelező mindenkinek szeretnie a gyerekeket.

2022. jan. 8. 14:03
 27/50 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem k*rvára egyértelmű volt a "hagyjatok békén majd kereslek én ha akarlak" jelzés,örülj neki.Nem lesz gond azzal,hogy a nyakadra jár.:D
2022. jan. 8. 14:05
 28/50 anonim ***** válasza:
15%

"nem kötelező mindenkinek szeretnie a gyerekeket."

Ugye a szülők bármelyikének a mostohaanyjának sem? Vagy annak kötelező?

2022. jan. 8. 14:48
 29/50 anonim ***** válasza:
86%

De most miért is fontos ez?

Édes mindegy,hogy milyen okkal nem kíváncsi rátok ott a lényeg: nem kíváncsi rátok.Nem akarja,hogy menjetek,nem is akar menni.

A gyerek nem fogja látni a nagyszüleit brühühü,jobb mintha úgy nőne fel,hogy utálattal néznek rá és a hátuk közepére se kívánják őt meg mindenért rá szólnak,mindent jobban féltenek..

Nekem egyik oldalról se volt nagyapám,és? Úgy nőttem fel,hogy nincs tehát nem hiányzik.

Neked szülői oldal? Az is ilyen?

Akkor egyszerűen nagyszülők nélkül nő fel,ez max neked hátrány mert (gondolom) nincs hova lepasszolni kicsit.

2022. jan. 8. 14:54
 30/50 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó igazad adok neked. Én éreztem nagyanyámon a zsigeri elutasítást és utálatot. Ha megfeszültem volna se szeretett volna, csak unokatesómat. Szerintem kérdező te sem akarnád, hogy ezt érezzék a gyerekeid. 33 éves vagyok, felnőttem, és egy percre sem hiányoztak a nagyszüleim, inkább örültünk hogy nem kell felvenni a pléhpofát.
2022. jan. 8. 14:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!