Anyósom azt mondta, hogy ne vigyük oda a gyerekeket, mert féltik a lakást, inkább ők jönnek látogatni, de igazából nem jönnek?! Akkor csak leakart rázni minket?
Nem rosszak a gyerekek, csak kicsik, 8 hónaposak, apósnak meg mindene a tv és hifi rendszer.
Ez 3 hónapja volt.
8 hónapos gyerekről beszélünk. Jobb esetben kúszik a földön,ha egyáltalán már ülni megtanult. Nem hinném,hogy romboló lenne. Persze később lehet az,de nem ráérne akkor szólni a nagymama hogy "Figyi,eleven a gyerek,ide ne hozzátok!"?
Véleményemmszerint,ha már most ezt kijelentette,nem is akar részt venni az unokája fejlődésében.
Szerintem kérdező hívd át őket jövőhéten hétvégén mint azt írták is vagy azutáni hétvégén
Ha nem mennek akkor egyértelmű hogy nem akarnak és ha így van igazából nincs mit tenni
Mikor meggondolják magukat majd mennek,ha nem akkor nem
Itt nincs semmi teendő
Nem mindenki szeret unokázni és ezt el kell fogadni mert nem vagyunk egyformák és te sem tudhatod hogy milyen leszel mikor abban a korban leszel mint ők.Lehet te sem akarsz majd unokázni
Nincs ezzel baj és még mindig jobb mintha megjátszanák magukat
Nem teljesen jó indok hogy nem akarnak babázni, senki se mondta hogy a szülők megszűnnek létezni ha átmennek anyóshoz és az ő nyakukba szakad minden a babával, akit áhítattal kell csodálni mindenkinek. Egy 8 hónapos gyerek meg még azért nem olyan mint egy totyogós, persze figyelni nyilván kell rá. Szerintem ez csak kifogás volt, lényeg hogy valamiért nem akarnak unokázni. Ne erőltesd, mert megérzi a gyerek is hogy csak nyűg az egész. Engem ha valaki ilyenre kérne, biztos felé se néznék többet, akkor pukkadjanak meg kettesben, akiket a saját családja se érdekel. (és mielőtt jönnének a nagy gyerekmentesek, nem arról van szó h mindenki ájuljon el a gyerektől, meg hogy rá lenne sózva a nagyszülőkre. De az unoka családtag, akar csak a meny, elég gáz azt mondani h ne menjenek, szerintem. Nem kötelező a gyerekkel gugyogni meg babusgatni se, nem kell körülugrálni, akkor legyen semleges vele, de pl egy családi ebéd beleférhetne). Persze ez mind akkor érvényes ha anyuka nem mini szörnyeket nevelt. 😀
Orulj annak h azt mindenképp megúszod, hogy anyosod el akarja vinni a pár hónapos gyerekedet akivel nem is tud mit kezdeni, meg nem fog folyton a nyakadra járni. Ez se jobb hidd el. 😀😀
Miért mondja mindenki hogy unokazni kene a nagyszülőknek, és ehhez nincs kedvük?
Úgy nem lehet, hogy átmegy a fia meg a menye mint ahogy biztos átment amikor meg nem volt gyerek, és nyilván viszik a gyerekeiket, akikkel ők foglalkoznak? Senki se mondta hogy anyós menjen át bébicsőszbe.
Ne vidd, ennyi. Nem minden szülő akarja a nagyszülői szerepet is vállalni. Plusz amit már korábbi válaszokban is felvetettek, nem minden lakás bababztos. A miénk sem, többek között, és pl rokon gyerek látogatása miatt nem fogom átalakíttatni. Üvegtálás ajtók, rengeteg üvegezett bútor, asztal, drága multimédiás cuccok. És igen, lehet ettől szörnyű vagyok, de féltem ezeket a holmikat. Ha gyerekkel jönnek, én is vigyázzban állok és figyelem merre nyúlkál, mert a szülők - tisztelet a kivételnek - annyira benne vannak valami sztoriban mindig, hogy nem igazán figyelnek oda a csemetére. Engem meg a frász kerülget, hogy a gyerek mikor fogja magára rántani a szekrényt, tetején a férjem rohadt nehéz arany és ezüst sportserlegeivel, díjaival.
Viszont mivel anyósék mondták hogy majd ők mennek de ez mégsincs így, itt más gond is van, nem csak az hogy féltik a cuccokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!