Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Após és párom és sógorom is...

Após és párom és sógorom is iszik már előre utálom hogy erről szól majd az ünnepek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyossal beszélgettem erről de ő majd beletörődött, sógornak meg nincs barátnője .
2021. dec. 17. 09:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:

60 Elrontani az ünnepet sem akarom ,mert párom egész éven alig van a családjával sokat dolgozik.

De valahogy akkoris én nem birom az italt és az én karàcsonyom is.

2021. dec. 18. 13:02
 62/65 anonim ***** válasza:
100%

41-es válaszoló vagyok. Én leírtam a végletet. Ami nálunk történt, ráadásul nem is karácsonykor, hanem húsvétkor, az kirívó eset volt.

Amiről írsz, azt ki lehet bírni, ha most itt a 60-as válaszodban azt írod, hogy alig vannak együtt, a férjed sokat dolgozik. Ellentmondásos a vívódásod, amit valahol meg is értek. De nem tudom hová tenni, hogy egyrészt véded a férjed, másrészt sajnálod magad, hogy a te karácsonyod is.

Igyál meg egy Milky-t, vagy Baileys-t, tegyél be zenét, vagy karaoke-zatok, engedd el magad. Kicsit feloldódsz.

Annyian írtak és annyi félét, valamelyiket biztos megfogadnám, de kötöd az ebet a karóhoz. Ne igyon semmit, de alig van a családjával, te meg rosszul érzed magad.

Az a legnagyobb baj, hogy nem tudod eldönteni ennyi válasz után sem, hogy mit csinálj. A középutat kell megtalálni. Tudom, nehéz, de hidd el, meg lehet..

2021. dec. 18. 14:37
 63/65 anonim ***** válasza:
87%
Primitív dolog meginni két pohár bort? Aha. És az nem primitív dolog, hogy a kérdező el akarja rontani 3 másik ember napját, amikor ő maga írta, hogy kb. ez az egy ilyen alkalom van az évben? Csak mert ő vergődik meg puffog, legyen már mindenkinek szar. Nem tudom, én akkor érzem jól magam, ha a férjem jólérzi magát, imádom amikor a haverjaival van és hallom, hogy hahotáznak.
2021. dec. 18. 14:41
 64/65 A kérdező kommentje:
Igen magamban vivodok azért is írtam ki ezt. Igyekszem jó megoldást találni.
2021. dec. 18. 14:51
 65/65 anonim ***** válasza:
50%
Nem piálásra buzdították, csak belenyalásra, oldódásra. Egy nőnek két korty elég.
2021. dec. 18. 15:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!