Hogyan lehet udvariasan, de határozottan visszautasítani bizonyos programokat az ünnepek alatt?
Tényleg nem tudom ebben mi a nehéz, igen, igen azt is tudom, hogy sok embernek problémát okoz de akkor is az egyenes beszéd a legjobb út.
Kati néni ne haragudjon, tudom, hogy 25.-én önök monopolyzni/unokatestvéreihez menni/ templomba szoktak, de én gyerekkorom óta nem szeretem ezt az elfoglaltsagot(helyettesítsd be) , inkább amíg játszanak/sütnek/stb. én elolvasnék egy könyvet egy pohár bor mellett nekem ez a kikapcsolódás.
2-és vagyok,
Ha megint felhozzák:
-Én ebbe a témába nem akarok beleszólni, mert mint mondtam nem fogok benne részt venni.
-Ez szuper ötlet, ha hazaértek meséljek el, hogy sikerült.
-Tegnap már említettem, hogy nem megyek, biztos nem tetszett hallani mert akkor mondtam amikor sütött, úgyhogy inkább szólok mégegyszer, hogy ne legyen félreértés.
Szerintem ha a párod családjáról van szó, akkor ezt neki kellene lerendezni.
Végtére is az ő familiája, inkább ő beszéljen kényesebb dolgokról velük.
Én mindig a férjem mellett állok ha szüleimről van szó, én "tárgyalok" helyette.
Tarsasjatek?! Ebben a virushelyzetben, mas nem nagyon jut eszembe...
Amugy ekeg gaz, hogy egyaltalan osszeultok. Miert nem maradnak az emberek a se*****!?
Mondd meg tisztán és egyenesen.
Kész.
Nem kell min szarozni.
Persze azért csak finoman mondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!