Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Após és párom és sógorom is...

Após és párom és sógorom is iszik már előre utálom hogy erről szól majd az ünnepek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyossal beszélgettem erről de ő majd beletörődött, sógornak meg nincs barátnője .
2021. dec. 17. 09:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
40%
Akkor elnéző mosollyal elmentek beszélgetni anyóssal, némileg elszeparálódva a többiektől, hogy ne zavarjátok egymást.
2021. dec. 17. 12:23
 32/65 A kérdező kommentje:

Sajnos jah ez lesz nagy eséllyel.

Mert azt mondani oke ihat egyet és ehet mellé 3 db süteményt, ez nekem nem menne.

2021. dec. 17. 12:26
 33/65 anonim ***** válasza:
78%
De menne. Csak gyáva vagy. A sütit nem kell beosztani, csak a piát.
2021. dec. 17. 12:28
 34/65 A kérdező kommentje:
34 Ki akar karácsonykor balhét és veszekedést ? Valamint mire megyek vele ha én azt mondom, mivel itt minden kettőnké, páromé ugyanúgy. Ő meg nem mondaná az apjának. Akkor csak azt értem el ezzel, hogy semmit.
2021. dec. 17. 12:30
 35/65 anonim ***** válasza:
97%

De ha nincs megoldás, és minden marad a régiben, akkor miért írtad ki?

Csak panaszkodásképpen?

Ha nem akartok rajta változtatni, a férjed sem hajlandó erre, akkor szerinted mi a megoldás?

2021. dec. 17. 12:34
 36/65 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi a megoldás.
2021. dec. 17. 12:35
 37/65 anonim ***** válasza:
58%
Hogy egyszer egy évben ki lehet bírni, ha nem esnek a ló túl felére hadd érezzék jól magukat.
2021. dec. 17. 12:39
 38/65 anonim ***** válasza:
44%
Kártyázzatok anyóssal addig vagy bármi, a többiek meg dajdajozzanak.
2021. dec. 17. 13:22
 39/65 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer egy évben ki lehet bírni? És a kérdező karácsonyával mi lesz? Neki is csak egyszer van karácsony egy évben. Ráadasul ő az, aki többet készül, süt-főz, csak azért, hogy aztán ne tölthessen el egy kellemes estét az otthonában, mert részegek összefüggéstelen, ordítva előadott béna okoskodását kell hallgatni. Én megértelek, kérdező. Nálunk is ment ez, apám, bátyja, meg nagyapám. Csak ők hárman érezték jól magukat, mindenki más feszengett, nem lehetett normálisan beszélgetni vagy egy jót tarsasozni, mert abban is mindenáron részt akartak venni, de nem tudták felfogni a szabályokat részegen, aztán meg gúnyolódtak persze, hogy milyen béna társas, csak mert ők nem értették a játékot. Rossz volt, és nem vártam a karácsonyt, emiatt. Ha meg a szobánkba mentünk, jött a részeg sértődés, hogy a karácsony arra való, hogy együtt legyen a család. Nálunk anyám lépett oda végül, megmondta mindenkinek, hogy szombat esténként meg a nyári kanbulikon lehet piálni nyugodtan, de a családi karácsonyon nem. Aki részeg, annak ott vége a karácsonynak. Első karácsonykor volt morgás, de olyan jó volt az este, jót beszélgettünk mindannyian, hogy apám és a bátyja is elismerték, hogy ez így az igazi családi karácsony. Azóta ilyen, nagyon élvezzük. Van alkohol: welcome drink, ebéd előtti koccintás, ebéd után konyak a kávéval, és végül 1 vagy 2 pohár jó bor. Ennyi a max: ihatnak, de nem lesznek részegek.
2021. dec. 17. 13:25
 40/65 A kérdező kommentje:

39. Pont ezt írtad le amit érzek, hohy nem azok a hányós fetrengős részegek de 3 an együtt buliznak.

Azt se akarom, hogy megtiltsam mert nagyon jó a kapcsolata az apjával tesójával is.

2021. dec. 17. 13:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!