Após és párom és sógorom is iszik már előre utálom hogy erről szól majd az ünnepek, mit tegyek?
Még nem olvastam végig a válaszokat. De detto ez volt nálunk is a helyzet minden ünnepkor. Karácsony, szilveszter, húsvét. Az újdonsült férjem első ilyen összejövetelkor (szintén nálunk) úgy beivott, hogy összehányta a vadiúj ágyunkat, amikor már elmentek a családtagok. Én rángattam le 50 kilósan a 75 kilós férjemet egy matracra, hogy ne fulladjon bele a saját hányásába. Nem érzékelte, hol a határ. Kevert mindent. Sör, vörösbor, Jéger, pálinka, Unikum.
Másnap elővettem és megmondtam neki, vagy még egy ilyen alkalom, vagy megyek a háztól.
Soha többet nem fordult elő ilyen durva italozás.
Ha arról van szó, hogy 3an annit isznak, hogy tönkre teszik mindenki más karácsonyát, akkor az nem oké. Persze, érezzék magukat jól, de csak addig, amíg azzal nem rontják el mások élvezetét.
Ülj le a pároddal és beszéljátek meg előre. Ha akarnak üljenek le néha inni 3asban, de ne a családi karácsonyt tegyék tönkre mindenki más számára. A gyerekeknek sem lehet jó, ha 3 részeg férfi üvöltözik felettük. Ha a párod igzán szeret, és fontos vagy neki, akkor biztos sikerül majd kompromisszumot kötni. Ha ti ketten közös nevezőre tudtok jutni és azt közösen képviselni, akkor kénytelenek lesznek a többiek is ehhez tartani magukat. Ha a 3 férfi mindenképpen együtt akar iszogatni, akkor tegyék meg egy másik alkalommal, mikor nincsenek ott a gyerekek és az összes többi családtag, akiknek elrontják ezzel azt az ünnepet, ami amúy a szeretetrőlés nem az ivásról szólna. Menjenek el újévkor dajdajozni 3asban. Annak ott van helye.
Kérdező!
Őszintén, minek tetted fel a kérdést? Mondják folyamatosan a válaszokat, de mindig csak panaszkodsz, "ez azért nem jó, az azért, nem akarok hárpiának tűnni, milyen vendéglátó vagyok?"
Ha nem tetszik, tegyél ellene vagy tűrd! Jelenleg úgy tűnik hogy a második verzió lesz a befutó, csak akkor nem értem még mindig, mért is tetted fel a kérdést?
1. voltam
Kisszívem, senkit se érdekel, hogy a családod. Nem kötelességed eltűrni a részeges ordítozásaikat. Ennyi pia van, ennyit lehet inni. Ha elfogyott, lehet kotródni hazafelé. És pont.
Igen, nekem is voltak ilyen gondjaim, simán kirúgtam a részeges ordítozó idiótákat.
Igen, megiszom a magamét én is, de nem tűröm a balhés részegeket magam körül, akár rokon, akár nem. Ha balhézik, hazazavarom. És nem érdekel, hogy megsértődik. Ha kell, segítek, hogy ajtómon kívül legyen.
:)
Itt nincs meghazudtolás:
"Nem terrorizálnak semmi ilyen"
"Nem azt mondom, randalírozni nem szoktak nyilván"
"Nem hànynak és hasonlok"
"nem azok a hányós fetrengős részegek de 3 an együtt buliznak"
Nekem úgy tűnik, hogy kicsit jobban elengedik magukat, de ez messze van az ordenáré részegségtől. A kérdező pedig nem mer beleállni és azt mondani, hogy neki már ez is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!