Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Após és párom és sógorom is...

Após és párom és sógorom is iszik már előre utálom hogy erről szól majd az ünnepek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyossal beszélgettem erről de ő majd beletörődött, sógornak meg nincs barátnője .
2021. dec. 17. 09:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:
20 Akarok, de attól még ordas bunkó sem szeretnék lenni. Sokszor olyat írnak amit ne gondolnak àt…. Pl ez a dobd ki meg hasonlók.
2021. dec. 17. 11:14
 22/65 anonim ***** válasza:
99%
A vendég abból kérjen amit a vendéglátó elé rak.. nagyon gáz mikor valaki azért megy vendégségbe hogy berúgjon.
2021. dec. 17. 11:16
 23/65 anonim ***** válasza:
90%

Mivel az egész családban csak és kizárólag te nem szeretnél egyáltalán alkoholt fogyasztani és azt szeretnéd hogy a többiek se igyanak, ezért ezt (véleményem szerint) nem tudod megoldani. Gondolom, hogy zavar a "húde szárazság van", "sivatagban vagyunk vagymi, innom kell" típusú poénkodások (van sejtésem hogy ez megy), de hogy egyedül mit tudnál tenni nem tudom.

Ha csak és kizárólag ünnepkor teszik ezt, akkor lehet valahogy el kellene fogadnod, bár azt hiszem esetleg attól is tartasz, hogy "gyereked ezt látja".

Ha "sima hétvégéken" nincs ilyen, csak ünnepkor, lehet akkor érdemesebb elfogadni, ha nem válnak kultúrálatlanná, nincsen kiabálás, trágárkodás és rókakoma se érkezik meg.

2021. dec. 17. 11:22
 24/65 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mennyit isznak? Legurul fejenként egy üveg pálinka? Vagy hárman együtt megisznak 2 üveg bort? Nagyon nem mindegy. A végén öntudatlan állapotban kanalazza őket össze anyós, időnként összehányják magukat? Vagy hangosabbak a szokottnál?
2021. dec. 17. 11:27
 25/65 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom...

én már 30sokéves házas vagyok, és rendszeresen jönnek hozzánk vendégek - nem csak rokonok. Soha nem fordult elő, hogy elkezdtek volna követelőzni, mikor látszólag kiürültek az üvegek.

Igaz, nem is szokott senki mértéktelenül fogyasztani. Ahogy már az előbb leírtam, egy aperitif, pár pohár bor, és a végén esetleg ha valaki kér, valami lezáró ital. Intelligencia kérdése is....

2021. dec. 17. 11:28
 26/65 anonim ***** válasza:
95%
Azt kell mondani, hogy "Ennyi volt itthon, nincs több. Különben se inni lettetek meghíva."
2021. dec. 17. 11:39
 27/65 A kérdező kommentje:

Sima hétvégén nincs dehogy is, úgy ünnepkor mint most és szülinap modjuk.

26. Nah ezt pl nem mondanám ha gondolom se, mert mégis a családom ugyanúgy .

2021. dec. 17. 11:55
 28/65 anonim ***** válasza:
96%
A 24-es kérdésekre válaszolsz majd?
2021. dec. 17. 12:19
 29/65 anonim ***** válasza:
96%
És a családoddal nem lehetsz őszinte?
2021. dec. 17. 12:20
 30/65 A kérdező kommentje:
Nemtudom mennyit, valtozo. Nem hànynak és hasonlok. Csak hangos idióták lesznek tőle.
2021. dec. 17. 12:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!