Nagymama elvállalta a gyermekfelügyeletet, aztán nem csinált semmit. Te mit tettél volna?
51
Egyre mélyebbre ásod magad
Na olvasva a válaszokat,én a következőket csináltam volna.
1. nap,megérkezés,mindenki boldog,puszi,puszi,ismerkedés.
2. nap Jön a hátfájás, anyós már csak fekszik vagy ül,telefont nyomkod.
-Juci néni,itt van az én krémem ez segít,tessék bekenni a hátát vagy bekenem én.
-Hagyjad kislányom, nem hiszek én az ilyen humbukokkba.
5. nap
-Juci néni, itt van rendeltem magának másik krémet, hogy jobb legyen a háta,és tudjon játszani Pistikével.
-Tedd csak le a szobába, majd bekenem.
7.nap
-Tetszik használni a krémet?
-nem merem, nehogy allergiás legyek rá/úgysem segít, csak a pihenés vagy az orvos.
9. nap
-Juci néni, megbeszéltük Tamással, megvettük a repülőjegyeket Juci néninek,mert aggódunk,most más orvoshoz kell mennie,itt sajnos mi nem tudjuk elvinni,ennyi pénz nincs.Hétfőn indul a gép.Sajnáljuk,hogy nem jött össze a dolog.
Utolsó, az enyém nem elvár cserébe, viszont utána azt hallgatom hosszú ideig, hogy ő segített nekem...
Szimpla dolgok, befestette a hajam, küldött külföldre, ahol lakom dolgokat, s végig azon nyavalygott, hogy ez neki mekkora gond. Úgy, hogy ő ajánlja fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!