Nagymama elvállalta a gyermekfelügyeletet, aztán nem csinált semmit. Te mit tettél volna?
Én nagyon megértelek,sok mindenben,és sajnálom hogy így alakult.Viszont egy 2 éves örökmozgó gyerekre vigyázni, szórakoztatni,gondozni, na az kőkemény munka,és hatalmas felelősség.
Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy más gyerekére ilyen sokat és ilyen hosszan vigyázzak.
És lehet szívtelen vagy gonosz dolog, de a saját unokámmal(szerencsére az unokázás még messze van) sem csinálnám ezt,hogy az anyja dolgozni tudjon, csak ha valami tragédia/betegség/baleset miatt, illetve kb az éhenhalás szélén lennénk/lennének.
Én a saját tapasztalataimból kifolyólag, és a gyerekem habitusát figyelembe véve, kizárólag szakképzett(elsősegély tanfolyammal),erős kondiban lévő, 30-40 év körülire bíznám(és belegondolva inkább férfire).Nem is lett volna nálunk opció a 5xes nagyi.
Ti megpróbáltátok, jót akartál, nem jött össze,de ne tarts haragot. Egyszerűen nem akarta/merte megmondani,hogy nem akarja ezt csinálni.
Na akkor ezt nem ertem... az a baj hogy nem vigyáz a kölyködre, de jobb is hogy visszamegy a -30fokos télbe (nem mindenki utálja)=savanyú a szőlő
Pár hónap miatt kellett volna otthagynia a munkahelyét??
Te gondolkozol is?
Én az elején még megértettelek mert normálisnak és intelligensnek tűntél, de az utolsó pár hozzászólásodban lejött rólad a máz és elkezdtél róla egyre rosszindulatúbban beszélni.
Már látom, miféle ember vagy és mindent értek.
...oké. És ha utána nem talál munkát egy évig? Gondolom azt is fizetted volna.
Mondtam én már az elején, hogy önző..
Utolsó, neked nem válaszolok többet, mert csak ugyanazokat fújod és el sem olvasod a választ rá.
A többieknek köszönöm az értékes hozzászólásokat. Talán már kicsit elragadtattam magam dühömben és azért tűnök gonosznak. Megpróbálom elengedni ezt a dolgot. Megpróbáltam empatikusnak lenni a nagymamával, de így 1 hónap után már elfogyott a türelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!