Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagymama elvállalta a gyermekf...

Nagymama elvállalta a gyermekfelügyeletet, aztán nem csinált semmit. Te mit tettél volna?

Figyelt kérdés
Megkérdeztük a párom anyját, hogy tudna-e segíteni nekünk a gyermekünk körül, mert szeretnék visszamenni dolgozni. Ő volt az egyetlen rokon, aki segíteni tudna. Külföldön lakunk, bölcsi csak magán úton van és nagyon drága. Nagymama 5x éves, állítása szerint heti négy napban dolgozott 12 órát, könnyű fizikai munka. Gyermekünk 2 éves, elég aktív. Nagymama beleegyezett. Ideutazott. Majd első naptól kezdve hátfájdalomra panaszkodott, ami már hosszú ideje van neki. Itt töltött 1 hónapot, de 1 órára sem vette át tőlünk a gyermeket. Napjai nagy részét a szobájában töltötte fekve vagy a nappaliban a széken ülve, hátfájásra panaszkodva. Sokszor a szobájába kellett vinni neki az ételt. Nem is nagyon próbált játszani a gyermekkel, talán 5-6 alkalommal. Kb. 3-4 alkalommal főzött valamit. Ez a kis kiruccanás nekünk elég sokba került, ami csak kidobott pénz. Plusz elvesztegettük ezt a hónapot, amikor kereshettünk volna valaki mást, aki vigyázzon a gyermekre. Nem tudom, hogy miért írom le ezt ide. Igazából csak ki akartam írni magamból, mert annyira bosszantó. Te hogyan reagáltál volna ebben a helyzetben?
2021. szept. 16. 19:17
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Au-pair is szóba került, igen. Lehet az lesz a következő lépés. Én tényleg szerettem volna, hogy legyen a gyermeknek valami kapcsolata a rokonsággal, mert 2 éve alatt bennünket látott csak 0-24-ben.
2021. szept. 16. 19:39
 12/60 anonim ***** válasza:
38%
Akkor miert nem maradsz otthon te? Gondolom egy anya még szívesebben vigyáz a gyerekére nem?
2021. szept. 16. 19:40
 13/60 anonim ***** válasza:
75%

Jobb neki egy idegen házban, idegen 100 kilós 90 éves nénit ápolgatni napi 12 órában, mint a saját unokáját itthon napi 9-ben?

és ezt nevezed te könnyű fizikai munkának :O

2021. szept. 16. 19:43
 14/60 A kérdező kommentje:
13: a hátfájása ellenére valahogy el tudta látni, mert muszáj volt...?
2021. szept. 16. 19:45
 15/60 anonim ***** válasza:
35%
Huu de önző vagy...atya ég
2021. szept. 16. 19:50
 16/60 A kérdező kommentje:
Miért vagyok önző, magyarázd már el légy szíves.
2021. szept. 16. 19:51
 17/60 anonim ***** válasza:
44%

Rendesen elvárás a mama felé ez tőled. Maradj otthon TE.

Az nem baj, hogy amit te fizetnél abból nincs nyugdíj járulék, tb, hogy ki kell szakadnia a saját környezetéből, a saját életminőségét kell megváltoztatnia, a napi rutinját... csak nektek legyen egyszerűbb és olcsóbb...🤢

2021. szept. 16. 19:54
 18/60 anonim ***** válasza:
90%
Azért a 90 éves néni kb nem csinál egész nap semmit, tudnak együtt tvzni, beszélgetni. Egy gyerek után meg egész nap figyelni kell.
2021. szept. 16. 19:58
 19/60 anonim ***** válasza:
79%
gondolom mozgatni, fürdetni kellett a nénit, nem csodálom ha megfájdult a háta
2021. szept. 16. 20:00
 20/60 A kérdező kommentje:
Mint írtam, senki nem tartott fegyvert a fejéhez, hogy jönni KELL. Volt egy 4x12 órás munkája, férj nincs, -30 fokos tél, albérlet. Ezt kellett maga mögött hagynia. Annyira nem erőltette meg magát nálunk, hogy az 1 hónap alatt pár órára átvegye tőlünk az unokáját. Mint írtam, 80%-ban a szobájában feküdt.
2021. szept. 16. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!