Egy éves gyerek a nagyszülővel heti kétszer négy óra
hosszáig?
Az unokát a szülők nevelik.... Nem a nagyi.
2018. ápr. 25. 16:46
2/20 anonim válasza:
Hát lehet jobb lesz ott neki ha szerinted 3 és 6 óra közt 4 óra telik el
2018. ápr. 25. 16:50
3/20 A kérdező kommentje:
7 órát akartam írni , bocsánat nem támadni kellene, senki se hibátlan az emberek pedig hibáznak.
Mégis mi a kérdés? Állítmánya sincs a mondatnak.
Ettől függetlenül senki nem fogja megmondani, hogyan intézd a gyereknevelést, ez a nősténymarakodás a gyerek feje fölött pedig káros és nagyon gyakori.
2018. ápr. 25. 17:03
5/20 A kérdező kommentje:
Elengedjem, én úgy gondolom majd ha mi viszük , hogy vigyázzon rá akkor ott lesz, de ezt így nem mondhatja meg , hogy ekkor meg ekkor viszi.
Most mennyit van a fiatalokkal együtt?
Szokott hozzátok menni, vagy csak vinni akarja?
2018. ápr. 25. 17:30
Szia, ez szerintem nem fog kihatni a gyerek viselkedésére, mivel mégis csak a legtöbb időt veletek tölti és a ti nevelésetek fog érvényesülni. Nyilván ő is érdeklődni fog majd a telefon iránt, de ez nem káros, sőt felyleszti a személyiségét, ha más nevelésben részesült gyerekekkel is találkozik. Én engedném, legalább a nagyival is szoros kapcsolota lesz. (egy gyerek életében nagyon fontos a szoros kapcsolat a rokonokkal) Én engedném, hogy ott legyen, bár arra számítanod kell, hogy pl ott chipset fog enni és gépezni ő is, de mikor nagyobb lesz rájön, hogy töltheti tartalmasabban is az idejét. És igen minden gyereknek szügsége van egy kis chipsevésre és telefonozásra. :)
2018. ápr. 25. 17:36
8/20 A kérdező kommentje:
Egy hónapba egyszer jó ha átjött meglátogatni. Ez azért történt így mert ott a másik unoka tőle nehéz elszakadni. Amikor elhozta meg nem tudta senki kezelni. Heti 2 nap nekem sok, inkább egy délután.
Miért kéne őhozzá szoknia? Nem ő az anyja.
Baromi egyszerű: NEMET MONDASZ. Egy 1 éves gyereknek nem kell hetente 2x este 7-ig az öreganyjánál lenni. Majd ha nagyobb lesz, akkor MAGÁTÓL annyit megy hozzá, amennyit csak akar, de most még semmiképp.
2018. ápr. 25. 17:42
Én biztos kacagtam volna egy jót. Most az elején kell szépen helyretenni a kedves mamát és meghúzni a határokat. Nem baj ha nem ért egyet a szülők nevelési módszereivel, akkor nem marad egyedül a gyerekkel és kész. Meg lehet neki mondani, hogy jöhet a gyerekhez ha akar, de ha nem tartja tiszteletben a ti nevelési elveiteket, akkor kívül tágasabb.
Egyébként mindezt a férjednek kéne lezavarni vele, mindenki rendezze a saját rokonságát.
2018. ápr. 25. 17:42
Kapcsolódó kérdések: