Normàlis dolog,hogy a pàrom x összeget ad havonta a
szüleinek ?
Figyelt kérdés
Nàlunk ez fordítva szokàs, a szülő segíti a gyereket. Igaz mèg mind a a ketten otthon èlünk, de èv vègère szeretnènk össze költözni. Nekem azt mondjàk otthon "tedd fèlre kislànyom a pènzed",tőle meg simàn el kèrik. Règebben mèg az öccse telefonszàmlàjàt is ő fizette ki,de aztàn mondtam neki hogy ez így nagyon nincs rendben.
6 Te ettől érzed magad jobbnak, hogy a minden kérdésnél elítéled a kérdezőt? Ha a szerelmének adna pénzt, az szerinted lehúzás lenne, lásd másik kérdés, de ha a szülei és tesói kérnek az teljesen ok? Érdekes... Én sosem fogom ezt tenni a gyerekeimmel. Remélem téged jól megkopasztanak a szüleid aztán minden vagyonukat másra hagyják.
2021. jún. 8. 16:09
12/38 anonim válasza:
én nem kifejezetten pénzben adom haza a dolgokat hanem mivel én is és a barátnőm is egy háztartásban élünk az apámmal meg az öcsémmel így a bevásársból vesszük ki a részünket úgy van beosztva hogy öcsém és én 1-1 hét apám két hét egy hónapban mikor bevásárol mindent mikor itthonra kell.
2021. jún. 8. 16:14
13/38 anonim válasza:
Otthon lakik nem? Tehát akkor ha összeköltöztök akkor neked se kell majd pénzt adnia?
Szerintem az a normális ha valaki felnőtt emberként ad haza az ellátására.
Az ha valaki nem ad nagyon nincs rendben. Eléggé önző az olyan gyerek.
2021. jún. 8. 16:15
14/38 anonim válasza:
Nem világos, hogy a rá eső rezsihányadot, kaja költségét adja oda, vagy azon felül is segíti a szüleit?
2021. jún. 8. 16:27
15/38 anonim válasza:
Együtt se éltek, de már beosztanád a fizetését... Igy nem lesz hosszú életű kapcsolat.
2021. jún. 8. 16:51
16/38 anonim válasza:
Szerintem ha valaki otthon él úgy, hogy már dolgozik, akkor az a természetes ha hazaad valamennyit. Ha nem keres olyan kiemelkedően, akkor kevesebbet ad maximum.
2021. jún. 8. 16:59
17/38 anonim válasza:
Ha otthon lakik, az normális, hogy beszáll részarányosan a rezsibe. Ha majd összeköltöztök és még mindig hazaadja a pénzét, akkor majd kezdhetsz hisztizni, mert az már nincs rendben.
2021. jún. 8. 17:18
18/38 anonim válasza:
"Sajnos neki egy anyagias, irigy nő jutott."
És miért? Mert a kettőjük jövőjét tartja szem előtt?
Lakás vásárlás, saját egzisztencia kialakítása, esetleg gyerekvállalás, gyerek taníttatására pénz félretevés, nyaralások. Még szép, hogy előre néznek, terveznek.
Nyilván a kérdező nem ahhoz akar asszisztálni, hogy havi szinten a párja szüleihez menjen egy összeg, aminek náluk is meglenne a helye.
2021. jún. 8. 17:40
19/38 anonim válasza:
Amíg otthon él, addig rezsibe, kajába beszáll, ez teljesen rendben van.
Amikor már nem otthon él, akkor kettőjük életét építi a párjával.
2021. jún. 8. 17:42
20/38 anonim válasza:
Felnőtt ember ha lakik valahol, akkor fizeti a maga költségeit.
Nálatok a szülő segíti a gyerekeit, én meg erre mondom azt, hogy miért, nem vagy képes magadról gondoskodni? Nekem ez tök idegen, engem például soha nem segítettek, sőt, állandóan tőlem kéregettek, gyerekkoromban még az összegyűjtött kis pénzemet is rendszeresen elvették. Szerintem nincs jogod beleszólni abba, hogy mit csinál a pénzével, amikor még együtt sem éltek. Majd ha a közös kasszátok tartalmát hordja haza, akkor szólhatsz, de addig nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!