Normàlis dolog,hogy a pàrom x összeget ad havonta a szüleinek ?
#1 vagyok, azt kifelejtettem, hogy azért adnék haza, mert így érzem helyesnek, és azt akarom hogy a szüleim is jobban éljenek.
De az én szüleim sose kérik el a pénzt, én önként adom, és nem is nagyon akarják elfogadni.
Nagyon rendes, családcentrikus segítőkész párod van.
Sajnos neki egy anyagias, irigy nő jutott.
Én szüleim gazdagok, viszonylag. Sokat kaptam anyagi szempontból.
Páromék csórók. Aki testvér végzett a tanulmányaival, dolgozott, attól kértek egy kis pénzt kajára, rezsire, hogy segítsék őket (havi 30 ezer kb). Sok a hitel a házra, 2026-ban jár le nekik, akkor szabadulnak. Onnantól ők is fogják tudni segíteni a gyerekeket akár, de addig csak spórolással megy nekik az élet. Nyilván addigra meg már minden gyerek önálló lesz, szóval a felszabaduló pénzt rögtön költhetik is majd a házra... mert amúgy nem sikerült befejezni, nincs fent a szigetelés. De egyszer kész lesz talán.
Ameddig otthon laktam a szüleimmel adtam nekik minden hónapban, pedig nem kérték el. Sőt, mindig azt mondták gyűjtsem, tegyem félre.
De mindig adtam a rezsibe, mert így korrekt én is ott éltem, telefont használtam (asztali), fűteni kellett a szobámat.
Amikor elköltöztem utána a szüleim adni akartak nekem, nem engedtem. Mondtam, majd az unokáknak adjanak. Amióta megszületett a fiam, kényeztetik agyba-főbe.
Tőlem sem kértek soha, de amióta dolgozom adtam haza pénzt mindig is.
28/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!