Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért hagynak engem figyelmen...

Miért hagynak engem figyelmen kívül?

Figyelt kérdés
Itt van anyósom nálunk. Jó a kapcsolatunk. Csak az őrületbe kerget, hogy mindent elpakol. Megkérem valamire, ő vagy n meg sem hallja, vagy az ellenkezőjét csinálja. De ō csak p szándékból. Átvette a főzés, aminek nagyon örülök. Viszont egy hét alatt egyszer nem jutott eszébe senkinek, hogy az én kedvemre főzzön. Volt az unoka kedvence, volt a fia kedvence. És a kutyát nem érdekelte, hogy én mit fogok majd ebédelni másnap. Így nekem minden nap hideg ebéd jutott. Természetes, hogy az unoka az első, meg a fia, de azért egy hét alatt kicsit nekem u is lehetett volna kedvezni. Vagy nem?
2021. márc. 25. 06:09
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
80%
nem kell a férjet hibáztatni, TE is kinyithatod a szádat, nagylány vagy.
2021. márc. 26. 08:16
 52/52 anonim ***** válasza:
66%

Anyosod ne legyen nalatok. (Akkor sem ha ozvegy.)

Ezzel konkretan 100%-ban megoldodott minden letezo problemad. Ha egyedul van akkor kulonbozo modokon lehet segiteni lelkileg: idosgondozot rendeztek neki. En pl elobb adnek bele penzt mintsem en legyek ott. Kiskutya/macska neki meg az idosgondozo. Es minimum gyalog 20 percre lakjon. A 30-40 perc gyalog meg jobb de ha nincs ra mod akkor 20 perc gyalog.

Nincs olyan hogy vele KELL elned. :)

2021. márc. 26. 09:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!